angeliicus -

MYS!

Ikväll blir det myspys! Gick till Ica och skulle köpa toning men klart som fan hade dom inte det, å det blev och köpa gott istället! :) Jag va nyttig och köpte russin och blodapelsin, nicklas va onyttig och köpte chips och dipp. Nu har vi satt på Ace ventura också. Imorn börjar jag sent, och sen efter skolan fortsätter jakten på toning! Så jag äntligen kan få bort den jobbigt fula färgen jag fått nu..
Mina nya gose strumpor jag fick av mamma är på! :D

Vattenfoto

Va en slapp dag i skolan idag.. två lektioner, slutade tolv:) Idag skiner solen ute så om man skulle passa att gå ut och fota lite nu när bloggen går bra! Kommentarerna är ni dåliga på men nöjer mig med att ni läser och kollar på bilderna!
Pratade med en kompis förut som jag brukar fota och jag ska pröva en ny fota idé med henne, kommer blir riktigt nice! Jag ger er en ledtråd, diamanter och strass! Får se när det blir av, helgen är ju rätt fullbokad med kalas osv.
Ska försöka övertala min kära pojkvän sen om att fota honom, blev ju inget av det igår som jag skrev.. Han hade fullt upp med sitt spel ^^ men nu får tre bilder nu iaf som jag tog förut!

bu..

Emma fotade mig förut, såg skit läskig ut, hon höll nog på att skita på sig när hon fota.. redigerade bara 4 bilder ( varav en jag inte lägger ut ) orkar inte redigera idag så får bli ngn annan dag.. Just nu är Nicklas och Emma EXTREMT JOBBIGA!!!!!  Dom håller på och fjantar sig och börjar tro att dom har ADHD... Nu ska vi dra och möta ännu ett dampbarn..

New pics!

Hade tråkigt och kände mig rosa, så här får ni lite pink.  Btw.. ska fota Nicklas sen också så då kommer der mer bilder! :D Då bli det mer pink! haha nej då.. men får väll hitta på nått kreativt...

Ny design!

Nu har jag suttit hela dan med att fixa min blogg! Fick ryck ibland och ville ge upp men nu så! Blev inte riktigt nöjd med allt, men får fortsätta imorn för nu orkar jag inte mer, blir bla ett litet bildspel ;) Nu ska jag hoppa i säng, matteprov kl 9 imorn, yey. Sen får jag nog ta och städa mitt rum. Otroligt att jag ser mig själv skriva det? Min mamma kommer bli stolt över mig.
Jag älskar dig Nicklas Lovén <3

1-årig amstaff/pitbull vs 10-åring terrier?

Sitter i skolan nu på en helt ovärd lektion som vanligt.. sitter och spelar tönt spel på fb och lyssnar på John Mayer. Glömde att skriva om en sak som hände igår.. Vi var utanför Camilla och snackar, Tinka är också med, sen kommer det fram en helt random snubbe med en annan hund och ställer sig brevid oss och låter hundarna hälsa, Tinka är helt ointresserad av den andra hunden, som va en amstaff/pitbull, men ändå står snubben han kvar (?) Sen ringer hans mobil och sen bara sådär mitt från ingenstans säger han "det är lugnt"  och släpper hunden! Som klart hoppar på Tinka. Snubben gör ingenting åt saken utan bara står där, Camilla fick dra upp Tinka i kopplet och bära iväg henne. Sen tar killen hunden i halsbandet och går närmare (?) Camilla fick skrika lite på honom för att han skulle fatta att han skulle backa med hunden, då reagerar nån inne på restaurangen brevid och kommer ut, då var det tydligen hans hund. Det blev ett jävla liv för Tinka fick ett bett på sidan och började blöda. Idioten säger att Camille släppte lös Tinka, osv osv. Jävla idiot asså. Vem fan släpper lös en ettårig amstaff mot en terrier mitt inne i stan? Ägaren till hunden var iaf snäll och tog ansvaret för allt. Men det finns verkligen idioter till allt, sånna som han ska inte ha ansvar för någon hund!



Lilla Tinka:)

idioter

japp då satt man i soffan igen då och Nicklas spelar spel och jag kollar facebook, börjar bli en dagsrutin detta. Helgen blev ju inte riktigt som planerad, men det löste sig tillslut. Och jag är så jävla trött på alla som snackar skit och säger saker som dom inte borde göra! Blir trött på sånt, en person som man trodde man kunde lita på går och säger skit som inte ska komma ut, och sen som grädden på moset dissar en kompis för några killar? Jävla dålig stil.. som sen går och tkr synd om sig själv..Trodde mer om denna personen, men men, alla kan inte vara som man trodde? Du får skylla dig själv om du får skit nu. Och kom fan inte och säg förlåt sen.

Igår sov jag i stort sett hela dan, va uppe ca 4 timmar.. Så är en aning trött nu. Men tänker inte sova mer. Då kommer jag bli en levande zombie. Snart kommer nog Nicklas syskon hit och säger hej, vet inte riktigt när. Då får man någonting gjort iaf än att sitta här och dega.

p-p-p-...aah,

Sitter och förkrökar lite hos mig med Camilla, Nicklas och Simon, snart drar vi till lokalen och möter Mathilda på vägen!!
Me right now,

3 min sol!

Idag vart vi glada för att vi fick sol en kort stund! Och det va vi tvungen att föreviga med en bild!  Vi har just nu jätte tråkigt, sitter på lektion och gör ingenting, finns inget att göra. Ikv blir det fest för lilla David har fyllt 18 och ska ha saftkalas! :D Blir great!

:)

Sitter här i soffan som vanligt.. Nicklas spelar nått tönt spel och jag kollar på facebook som vanligt.. Har inte hänt så mycket idag, hade bara två lektioner i skolan.. Vart ute och fotat lite, (bilder kommer) Har vart fålig på att lägga up mina bilder på bloggen, lägger oftast ut alla på fb men glömmer dom här.. Så får bli bättring på det.

Sen funderar vi på att dra till Spanien snart kanske när vi fixat pengar..Efter vi vart i Israel förståss.. Får se vad vi har råd med. Är jätte billigt att åka till Spanien, finns resor för ca 1000 kr, så har vi ju gratis boende där. Så man behöver ju inte lägga ut så mycket!
Och sjävlklart får ni en egobild också! :)

skola!

Sitter i skolan, har engelska, försov mig imorse, snoozade lite för länge..Sen väckte mamma mig, slamsugarn skulle komma. Ewelina sitter och snackar med massa"icke svenskar".. Nu ska jag analysera en låt eller nått, funderar på att ta nån med Bruno Mars.. eller kanske lovely Jefferee Star? Får väll se...  sen träffa massa små barn, det är ju de la gardie open idag tragiskt nog.
Today!

onödigt inlägg

Sitter i min soffa med älsk och dricker cola :) Håller på att ladda ner massa roliga program..Laddade ner ngt helt ovärt precis, nån "vatten" grejj som rör sig med datorn..? Vet inte vrf jag laddade ner det, men men. Ska nog sova snart, upp tidigt imorn! Börjar dagen med matte, Tjoho! Finns inget mer att skriva så vet inte ens varför jag skrev, men aja.. Nu får ni en snögg bild också.

im back!

blogg har man inte skrivit på år och dagar, kände att det var dags för en uppdatering nu. Sitter just nu i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja, Medieproduktion, ska göra nån ful reklamfilm.
För övrigt så börjar jag få ordning på mitt rum nu! Fått upp tavlor osv, börjar bli riktigt snyggt! Det enda som fattas nu är de stora "draperiet" som ska va på hela väggen för att dölja dörrarna och fula rör. Sen är allt klart! Lägger upp bilder nån gång.. Yes, vad ska man mer skriva? Finns inte så mkt mer, ska kanske till gbg snart och träffa en gammal vän Jennifer som jag inte träffat sen jag va liten, hon bor i Kiruna så har ju inte vart det lättaste att träffa henne precis.. Men men. overNout.

RSS 2.0