angeliicus -

My room

Idag har jag städat, pluggat och blivit helt psykad av Super Mario 64, jag hatar det! Skulle kunna skriva en hel bibel om hur mycket jag hatat det spelar och han som uppfan det men det har jag inte tid med för ska sova snart, skola imorn kl 8! Fast ska tydligen messa och sjukanmäla mig, 1 april skämt som hela Media är med på, ska lura våran hjälp/jag vet inte/ lärare?/ sjuk-Eva. Ska bli kul :P Men Tänkte lägga upp lite bilder på mitt rum, bara för att.  God natt!

Ego? hah nej då.. (A)

We sing for the deaf and we dress for the blind

Både jag och Nicklas försov oss imorse, mamma kom ner och väckte oss vid 7. Nicklas han nog iväg till praktiken som började 8 men jag kom typ 20 min sent, a girl needs her time you know;) Men otroligt att jag han fixa mig på sån kort tid, brukar ta typ 3 timmar för mig annars.. okej kanske 1 timme då.
Idag vart det kallt ute! Jag säger ju det, jävla skitso väder. Ena dagen sommar, andra vinter. Först snö, sen fint väder, sen kallt, igår va det jätte skönt ute, och idag en jävla istid! Imorgon kommer det säkert vara 40+ ute, förvånar mig inte!

Slutar 12 idag, känns skönt :) Efter skolan stannar jag kvar och pluggar med David, får se om jag orkar ända tills Emma slutar, tvekar på det. Måste till stan och kolla på nått till lilla Mathilda Brandin som fyller 18 snart! Vet typ vad jag ska köpa, men får se vad jag hittar!
Lagom ful random bild på mig, men VART ÄR STINA MARTSINSSON?!

...

Idag har jag vart med Camilla och Miia, vi har solat (camilla blev pippi långstrump) och gått på stan och jag har färgat mitt hår. Trevligt att jag bara hade en lektion idag. vet inte vad jag ska skriva..Lägger upp en bild på mitt hår ist och skriver mer ikv!

Muffin!

Vart hos Emma och bakad massa fula muffins idag, haha Emma faila sönder typ, hon skulle göra en dubbel sats, med 3 ägg, av nån jävla anledning tar hon 6 ägg, sen undrar hon vrf smeten ser så konstig ut? haha! Så vi fick hälla i lite mer av allt. Sen blev det bra! Dom blev inte riktigt så bra, för vi hade choklad bitar i, men dom sjönk till botten. Sen spelade vi lite kort och jag vann hela tiden för jag är så jävla bra.. haha! Nä men jag vann en gång i alla fall! (A)  Blev inte att fota idag, har haft ont i magen som fan :( Men lägger upp en bild på mina två älsklingar :)

Fick ett fult sms förut av posten om att dom ska skicka ett brev till mig.. eh, okey so what? Måste dom skicka ett sms om att jag ska få hem ett brev? Wierd.. Och ännu roligare är att jag börjar 12.45 imorn och Nicklas 08.00 ! Fan ta dig om du väcker mig då får du....ont...

Fota?

Gud vart har alla mina besökare tagit vägen? Hade jätte mkt förut. Dom försvann när jag slutade lägga upp mina bilder, förlåt jag ska börja med det! Har inte vart så kul att fota nu när vädret har vart som det är och har verkligen inte haft lust alls! Så får dra ut och ta några vår bilder idag..för det börjar väll snöa igen imorn, skitso väder. Ena dagen är det soligt och varmt sen snöö och slask, jag vill inte bo i Sverige! Men nu sitter jag i skolan iaf och ska jobba med nån presentation, kul.. Vill bara hem och sätta mig i solen och dricka kaffe! men slutar snart så det är gött :) Lägger upp en gammal bild till er! bye!
här får ni en bild på en sne oredigerad häst vid namn räkan :)

mys-kväll

Haft en riktigt härlig kväll, badat jaccuzi, bastat, bodyscrub, peeling hårinpacning osv osv.. Så känner mig riktigt fräsch! Tänkte snart ha en spa-kväll igen som jag hade för ett tag sen med massa hemmgjorda saker, som peelings och inpackningar och sånt, får dra med några tjejer också :) Nu sitter jag och kolla på Nu blåser vi Sverige, riktigt roligt program! Dog lite när han tog på sig en kycklig-dräkt och hade en liten begravning för kycklingfiléerna.. Ska snart hoppa i säng, så fort det är slut. Börjar tio imorn. Good Night sleep tight!

Beställt från Nelly.com :)

Så nu har jag äntligen beställt från Nelly, tog ett tag innan jag gjorde det men nu så! Det blev en kjol och en klänning, båda blommiga och sommriga! Hade en rabattkod på 200 kr som jag tänkte använda, så hade lagt massa fina kläder i kundvagnen, tex ett par korallfärgade klackar och 3 klänningar men sen när jag skulle slå in presentkortskoden så stod det att man inte kunde använda båda samtidigt :( tråkigt.. Så hade bara råd med två saker, klänningen kostade 299kr och kjolen 179kr. Så fick 22 kr över så tänkte besälla ett gulligt armband för 19 kr men nääpp, det kunde jag inte göra, ingen aning om vrf, för det va ingen rea-vara ens..

Nu sitter jag och Nicklas framför tv:en och kollar på repriser, kul. Ska snart äta pyttipanna, sen får vi se vad som händer, kanske tar ett bad :)
Dessa två blev det, söta va? :)

pppartey

Sitter och dricker vin med Nicklas och Emma och tar det lugnt, vi skulle igentligen gått ut för det va så fint väder men aa..får se vad som händer! Igår va det en kul kväll på stadt! Träffade kul folk och dansade gärnet! Ska me Miia skicka bilderna till mig så lägger jag upp dom :) Kvällen förstördes lite pga av vissa folk som va där, men men. Det va kul iaf! Vaknade kl 2 idag för då kom mamma ner och väckte oss, sen har vi inte gjort ett skit resten av dan, Daniel va här en sväng med sin nya hundvalp, en liten schäfer som hette Bea, så himmla söt!! Jag blev helt förälskad, vill också ha en hund! Han fick mkt uppmärksamhet när vi va ute iaf! haha! sötsak..

Today

God morgon! Min magkänsla har rätt ibland, imorse såg jag solen ute och tänkte att dagen blir säkert som igår, sol & värme! Med andra ord skinnjackan..  Men när jag skulle dra till skolan tog jag på mig vinterjackan, och sån tur jag hade, för det är KALLT! Tur att det inte snöar iaf..

Efter skolan ska jag och TinTinTinTin..Tin..TinTinTin och kolla dreads till henne, ska själv kolla hur mycket dom tar för en lång hårförlängning där också när jag ändå håller på. Men tror inte jag kommer köpa nån där för det är aldrig äkta hår där, förlänge sen köpte jag förlägning där men märkte sen att det va syntet? Ååååh vad jag vill ha långt blond hår! Så fint till sommaren..

Men kom på en sak som jag ska göra när jag kommer hem, jag ska göra en video från Egypten! Kommer bli as nice, lägger upp den här sen!

AIDEN = IDIOT

Okej nu är det så här, jag kommer skriva om mitt totalt körda ex, måste få skriva av mig. Han heter Aiden*spy* och bor i England. Största misstaget i mitt liv hitills. I alla fall så har vi bråkat lite för några månader sen pga att han vägrade ta bort bilder på mig/oss på facebook. Det var "good memories" enligt honom. Sen så för ett tag sen gjorde han en anteckning på fb där han vart inne på min blogg och kopierat allt jag skrev under den tiden vi "va ihop" och översatt det till engelska, sen taggat massa folk i den? PINSAMT! Han vägrar ta bort den med. Och NU snackar jag med honom genom Stinas fb, och HAN ÄR JU VERKLIGEN KORKAD!?!?!?!? Fattar inte hur en person kan bli så dum? Det är ju nästan omänskligt.  JAG ÄR SÅ ARG SÅ JAG SNART FÅR NÅTT JÄVLA UTBROTT! Jag kommer INTE vara på humör närmsta dagarna! Fattar inte problemet, hur svårt kan det vara att RADERA EN LITEN SIMPEL ANTECKNING?!  Hoppas han läser detta nu och överätter det ( som han är så bra på ). Skrev lite dumma saker till honom på svenska, lycka till att översätta det bög. Och ja för allas information, han är bisexuell. Han visade mig alla killar han legat med på facebook. HUR NORMALT ÄR DET? Och hur normalt är det att ligga runt med halva England? Ush. NU sitter han och kallar mig omogen för jag skrev till honom på svenska? Haha.. ja VEM är det som är omogen här egentligen. Han beter sig som en 5 åring. VÄX UPP OCH GÅ VIDARE! " I have mooved on, im in a good relationship, and I dont want anything to do with you" JA JAG MÄRKER DET!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG ÄR ARG!!!!!!!!!!!!!! Jag skiter fullständigt i om nån blir sur på mig efter det jag skrivit! Nu måste jag gå och slå på nått.. Stina är närmast så det blir nog hon..haha..

^.^

Godmorgon! :D Solen är framme idag! Men antar att den försvinner sen och att det börjar snöa som vanligt.. Ska väll kanske gå ut och gå med Piggen och Stewie. Nicklas hade laddat upp med boxar frukost så nu har jag ont i magen :( Fan måste städa mitt rum också... blöööh

mini-måne?

Sitter hemma hos Micke och Camilla nu med älsk och kollar på en film som handlar om en kines drake som flyger och grejjer. Tar ett glas vin till det och grabbarna grus dricker öl. Va ju "super-måne" idag, fast månen va typ 1 cm större än va det brukar va? Jävligt besviken, hade tänk att fota massa snygga bilder idag men NEEEEEJ tro fan det att månen är ful! men yeye, fått 360 besökare idag på bloggen! :D tjoho! fortsätt så!

Jean Pierre rökt på? !

Var på Stadt igår, och gissa vem vi träffade? Jo självaste JP från Paradise hotel och ung och bortskämd! Miia och Camilla vågade inte gå fram till honom så jag gick fram och frågade om det verkligen va han, och det va det! Han va så att han va med Jockiboi ( som va på parketten) Men pallade kanske inte va med massa fjortisar så drog till Stadt ist ^^ hahah men skämde nog ut mig lite när jag skrek : FY FAN VA COOOLT! Men en sak som han sa när Nicklas snackade med honom va att han sa: "allt är bra, jag har rökt på! " Och jag ljuger inte, han sa verkligen så! Sen fick vi en ful brud utslängt på köpet också ;) mouhha..

oh happy day!

Märkte precis en rolig sak. Att folk tar åt sig om vad jag skriver i min blogg, seriöst. Det jag skrev va ju inte ens ens riktat mot någom speciell, det va till allmänheten. Man måste ha jävligt dåligt självförtroende om man tar åt sig. Själv tar jag i stort sett aldrig åt mig om det är något, tex om nån säger att mina ögonbryn är för markerade ( haha det är många som säger det! xD ) Så skiter jag i det för JAG tycker det är snyggt och JAG vill ha det så, synd att inte alla tjejer kunde va så :) Men men.. så är det! Jag skriver saker för att jag säger vad jag vill och tycker, jag trampar inte ner på nogon speciell, thats it. Men vill folk ta åt sig så gör det, tycker bara det är kul att folk läser min blogg :)

Men nu ska jag Nickas och Camilla gå ner till parken och gotta oss i solen! Man blir så glad av sol!! :D Älskar vädret just nu, fast lite kul att det stod i tidningen att det skulle bli snö? hum.. Nä nu får det inte komma mer snö, har redan ställt in skotern i garaget och snöplogen i garderoben. Funderar på att ta ner yachten från vinden idag också!

;D

God morgon sunshine! dricker kaffe och äter macka med räkost, yummi! Hade kalas igår, fick en jätte fin ring! ska fixa  mig nu och dra till skolan, har prov idag :/

girls girls girls..

Asså jag får ju panik på tjejer som inte kan klä sig normalt, sånna som försöker se modeaktiga ut men failar totalt. Och som försöööker va snygga men vet inte hur, och genom att förstöra hela utseendet istället och se ut som hej-kom-och-hjälp-mig, varför inte ta på mig normala kläder som passar? Och inte överdriva med allt, tex smycken, hår, smink osv. "less is more" right? fast det roliga är att dom som är "överdrivna" vet inte sjäva om det tror jag, utan dom tror att dom är värsta "fashion girls" ( inget illa menat men det är oftast så, en ring till gör väll inget? ) Ville bara få ut detta ur mitt hjärta! Nu ska jag njuta av den vackra vår solen! yey! :D

Stulen telefon..

God morgon! Sitter här vid bordet och äter frukost och fryser, bara 5 grader ute. Inte spec taggad att cykla till skolan i detta underbara väder, men men. I helgen haat jag festat, i fredags va vi lite hos mig innan vi drog till Stadt, i lördags hade Ida fest, det va kul! Förutom att någon omogen jävel snodde hennes mobil, men jag vet i stort sett vem det är så jag får be Ida att anmäla. Men hur smart är det på en skala att sno en mobil på en fest? För det första så va det lix inte 100 pers där direkt, så vi vet ju vilka som va där och inte där? Och vi vet ju vem som inte är så jävla dum att göra det. Och det är ju lite mera självklart att det är ngn som inte känner Ida, vilket va några. Så det lämnar kvar oss typ 5 killar? Och sen har man ju hört en del också. Och hon har ju spärrat telefonen nu och den är troligtvis låst också, So do you still think it was worth it? Tänker inte nämna vem det är försen jag är 110 % säker, vilket kanske är senare idag, då kan jag kanske skriva namnet här, och inte bara här utan kanske sprider ut det? (mouhaha) och det kommer jag inte göra för att jävlas, utan det gör jag för att man ska stå för vad man har gjort och då kan alla lika gärna få reda på att man är en tjuv, eller? Så kan du stå där och skämmas! Men nu ska jag fixa mig för skolan! Skriver sen!

New pics!

Är as hungrig nu ska jag fixa nått att äta, ligger i sängen med Nicklas och Angelina.. Har fotat henne idag med :) as nice, orkar inte skriva för jag är as trött, men bilderna lägger jag självklart upp!
b

GE MIG SOL!

Skola skola skola... va så himla dum imorse, drog till skolan och jag va helt säker på att cykeln stod vid gammelstan, så gick dit, sen nr jag kom dit, vart är cykeln? Bara mammas cykel stod där inte min! Smart, min är ju hemma -.- Så nu måste jag gååå hem.. Men när jag kommit hem så blir det att besälla från Nelly, hade helt glömt bort att jag fick presentkort där av mammas kille, så blir en ny sommar klänning kanske? ;) åååh vad jag vill ha sommar nu!! vill kunna ha klänning och fina skor på mig! åh sol blekt hår är så fint! Plus att jag och älsk åker förmodligen till Spanien i sommar också! Ska bli skojj skojj!

Igår så va jag med Micke och Camilla, fört gjorde vi pizza och en missbildad kladdkaka, sen drog vi hem till mig och spelade pingis, badade jacuzi och bastade, skulle egentligen fotat Angelina också men det blev rätt sent, dom drog vid typ halv tolv..  Får se om jag kan ta det idag eller nått.

snö och kort hår

Sitter i skolan och ska skriva upp 60-talet, kollar uy genom fönstret och beundrar sveriges underbara vänder som bara blir bättre, seriöst borde det inte vara vår nu?!  blir så trött på detta, igår va det ju fint väder, kunde inte det hållt i sig? Hade min skinjacka på mig och kände mig "vårig"... Men nu ska jag inte skriva mer om vädret, för det första så skriver ALLA redan om det och för det andra så vill nog ingen bli påmind om att det snöar i mars..

Kan berätta om igår istället, efter skolan va jag och shoppade lite sommar fräscht på Gina för ett presentkort jag fick av Nicklas, Blev en kort zebra tröjja som man visar magen lite i, och en rosa halvt genomskilnig som är kort i fram och lång i bak. Sen så fixade Angelina mitt hår, slingade utväxten och klippte, blev KORT men jag vänjer mig. Jag va tvungen att få bort det slitna. Nu ska jag ta en rast, sen drar jag till Camilla och Micke.

Fyller år!

Idag är det ingen vanligt dag för idag är det Angelicas födelsedag! :D Fick ett jätte fint armband av mamma imorse som det står älskade dotter på:) Och igår fick jag present kort på Nelly av mammas kille, och fick reda på förut att jag kommer få mer present kort där :D:D HAPPY! Då kan jag köpa både skorna och klänningen jag vill ha! Juste, Fick en present av Emma imorse med, Ett inramat kort med mig och henne när vi på på liseberg i 6:an, haha ser förjävlig ut men "magtröjja" haha ^¨Men gulligt iaf, så nu står den vid min tv så alla kan se den!

Längtar tills ikväll, drar nog till Harrys istället för Stadt, det är crazy friday där :) Men får väll se vad alla tycker..
Måste berätta om en till sak som hände imorse, Emma skulle typ inviga mig nu när jag är 18, så hon bad mig köpa cigg till henne så jag kunde visa mitt legg (pass..) Klart som fan dom inte frågar!!! åh vad sur jag blev, nästan så man vill gå dit igen och be dom kolla.

!!

18!!!!!!!!

Längtar!

ååh det är torsdag! Altså EN dag kvar tills imorn! mahah! Längtar! För alla ni som inte fattat fyller jag hela 18 år! Först fest hos mig, sen ut, Stadt blir det nog skulle jag tro, eller The view. Åh kommer bli så kul! Finns bara ett problem, VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?! Har inga pengar så kan inte köpa nått nytt :( buhu... letade igenom min rosa garderob igår men hittade fan INGENTING! ååååh, jag vill ha ngt nytt. Skulle kolla sen om jag kanske kunde låna ngt av Emma eller Mathilda, får se.

Sitter och pluggar nu, har gjort klart ett dvd-omslag. Gjorde en studieplan för min matte förut med, blir typ ett prov i veckan, as kul verkligen när jag har så mycket annat jag måste göra, hej då fritid. Men lägger upp bilderna på emma...

RSS 2.0