angeliicus -

!!!!!!!!!!!!!

Skulle logga in på bdb förut, märkte att den blivit hackad, skickade nytt lösen till den gamla hotmailen som kontot står på, också blivit hackat! Men det måste vart nån dum jävel som gjorde det för den hemliga frågan var kvar så jag kom in lika fort igen... bdb har jag inte kommit in på än, eftersom jag får vänta i 30 min på att skriva in lösen igen!! Asså den som gjort detta kan räkna sig mer eller mindre död, så JÄVLA moget. Riktigt nödvändigt!:@

wenomoni nomoni nomoni...

hihi vaknade 13.37 idag, så jävla skillad är jag!^^ nu sitter jag här själv hemma IGEN. Gött för då kan man dunka på musik som fan utan att alla klagar^^ Hittade massa gammal musik som jag inte lyssnat på på åratal, typ eurodancer, den går på högsta just nu! :D haha Jag har tråkigt och funderar på att ta en dusch, väntar på att piggen ska komma förbi vid 7..

haha just nu sitter jag och David och snackar skit om en viss person, mouhahahahah. Jag känner mig så elak men är man pissed så är man. Skiter fan i vilket^^ Den personen kan köra upp nått! :) om man tror att man kan bete sig så så är det något allvarligt fel, seriöst. Men David är bäst så de så :) ♥

Ciao!




min failade tatuering.. måste fixa den snart^^

det finns roliga folk...



Kaffe

Jag är så jävla grym på att göra kaffe så det finns inte :O det är sant faktiskt... Sitter här och kollar runt lite på datorn, dricker kaffe och gör inte ett skit just nu. Jag har suttit och sminkat mig skit länge bara för att jag har tråkigt, brukar göra det ibland.. Även om jag inte ska göra något speciellt, men jag tycker det är kul xD Nu ska jag fixa håret nån timme också.. haha:) Juste, jag har laddat ner The Sims 3 nu också, så sitter och spelar det typ hela tiden ^^ det är beroende framkallande..
Ciao!





waka waka..

fika..

Idag har jag inte gjort någonting alls, förutom att jag var och fikade med min mormor, morfar, moster och bror nere på "Terrassen", det va mysigt:) Vi va där klockan tre, sen så märkte vi att det stängde klockan fyra, lite konstigt när allt annat stänger sex tycker jag, men men. Blev en kaffe och nån konstig "chokladboll" men nån konstig fyllning i :P Annars har jag haft svin tråkigt idag, har bara suttit vid datorn typ. Ensam hemma igen, fan va tråkigt det är. Inga cigg har man häller. Blöh!
Ciao!



och så här såg jag ut idag, rött läppglans och allt, ser ut Marilyn Monroe eller nått.,

bruumbrum

Idag har jag fått köra bil, va ute på flygfältet nån stans långt åt helvette med Micke, Camilla och Mickes kompisar. Sen fick jag göra, det gick fort, fick faktiskt köra full gas ;) Yeah! haha riktigt kul, förutom att jag inte kunde starta bilen, dom skrattade lite åt mig då.. men va fan xD Nu är jag extremt sugen på ngt, ska göra nått gott och sen sätta på Glee, igen..
Ciao!

.

Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.
jag kan inte ens stå, när du inte ser på.
Och genomskinlig grå.
vad vore jag, utan dina andetag.
Ditt hjärta i min hand.
<3


Saknade BFF!

Finns vissa personer som jag saknar som fan just nu, två av dom är Aiden och David.. Jag lovade att jag skulle skriva om David i ett inlägg för han va besviken på att jag inte hade skrivit någonting om honom, så jag får väll göra det! Han är i Serbien nu och har varit borta typ en månad, så har inte träffat honom på jätte länge! Sen kommer han hem snart men då åker jag till England så blir inte mycket träffas då heller, men men. Saknar honom jätte mycket! Så jag tycker han får komma hem snart! Lite värme får han gärna ta med sig till Sverige också.. Blir ett kort inlägg idag för jag är trött och helt anti allt just nu:) Nu ska jag kolla på Glee,
Ciao!




hyffsat gammal bild på mig och David, men den är gullig :)

..räkor, mumma!

Idag har jag vart hos Emma med Ida, Simon, Nico och Adam. Käkade räkor och kräftor:) Förutom Nico för han köpte pizza..fråga mig inte varför, haha xD Blev massor av räkor för min del, mumma!! Det va trevligt, sen kom fler folk. Blev lite dricka osv. Alla utom jag typ.. jag är en duktig flicka :) Jag hade faktiskt med mig kameran men glömde av att ta några bilder så det blev en bild, men orkar inte lägga upp den nu, gör det imorn:)



Nu sitter jag och Ida hos mig och klockan är 05.20, funderar på att gå och lägga oss, när vi kollat klart på nån film med Clintan. Skit bra! (Y)Tussen har damp som vanligt och springer runt och attackerar mig utan anledning och börjar tugga på mina tår och fan vet vad.. Nej nu börjar jag otroligt nog bli trött så nu blir det nana med Ida pida.


Ciao!



Jag saknar Aiden jätte mkt, han har inte hört av sig på två dagar nu :( han har inte vart inne på fb eller nått typ, hoppas det inte har hänt ngt bara, han brukar annars alltid ringa 3-4 gånger om dan eller åtminstonde va inne på fb på kvällarna.. Nu är det inte långt kvar tills jag får träffa honom igen! 3 veckor, åker den 14 augusti och stannar en vecka. LÄNGTAR!! :D<3 Och det är två månader idag! (eftersom klockan är över 12 så räknas det (A) och mer ska det bli! forever and always<3






klädpoker osv,,

Kom precis in, klockan är 04.. har vart ute med Ida och Figge, har gått runt i hela Lidköping känns det som, har ont i fötterna nu.. Annars ikväll så har vi vart hos Emma några stycken och bara tagit de lugnt, spelat klädpoker ( JAG VANN! :D ) och ätit ostbågar och spelat GH typ ;) haha imorgon ska vi tillbaka till henne får då blir det "mini kräftskiva" i förväg, för Emma va så jävla sugen på kräftor..  Så vi blir ett litet gäng, får se om det blir att dicka också :) Men nu ska Ida pida kolla facebook, sen ska vi nana!
Ciao!

fota

Idag har jag vart med Emma, vi har vart ute och fotat, gjort varma mackor, och käkat godis ^^ Finns inte mkt mer att skriva idag.. Ni får några av bilderna iaf, :)
Ciao!



Emma:)

brum brum..

Kvällen har spenderats i vinninga men Angelina och hennes mamma plus hennes två kompisar. Vi grillade lite och så :) Sen så tyckte Angelina att det skulle vara kul att lära mig köra bil.. Det gick lite segt i början och hon fick ett gott skratt men tillslut så! Körde typ 5 km heeeeelt själv! eller ja.. Angelina fick väll i stort sett säga hur jag skulle göra :P men det gick bättre än jag hade förväntat mig, gick inte så bra sist jag försökte köra..*host*... Sen när vi kom hem kollade vi på Herbie, klart som fan man blir mer taggad av att skaffa körkort och bil? Bestämde mig för att skaffa en bubbla, har velat ha en sån sen jag var liten faktiskt, dom är coola:) ååååh jag vill ha bil!
Ciao!
ge mig?

Damp...

Jag borde vända tillbaka på dygnet.. Jag vaknade av att min bror väckte mig på ett annorlunda sätt idag halv fem på eftermiddagen.. Kan kastade katten i ansiktet på mig..  (Y)
Annars idag har jag vart lite med Emma, vi bakade chokladbollar och drack kaffe och Emma satt och skrev massa "sagor" haha lol xD satt sen ute på torget och kollade på intressanta personer som bråkade och hade sig. Mycket intressant.
Nu sitter jag och leker tittut med Tussen som ligger och biter i mitt täcke, han har verkligen damp idag. Springer runt i hela lägenheten, leker med allt och alla, anfaller mig hela tiden, han är jätte busig. Nu sitter han och smyger på mig bakom sängkanten och han tror inte att jag ser honom, haha han är så söt:) min lilla damp tuss.... nu klättrar han i min bokhylla..
Ciao!

ÄNTLIGEN!

nu har jag suttit hela dan och försökt fixa designen på min blogg... och äntligen är den klar! den blev inte perfekt eftersom jag typ inte vet hur man gör och jag i stort sett bara chansa mig fram.. Men det kommer :P Funderade på att skaffa en ny blogg (jag kom halvägs och höll på att registrera mig på en annan sida..) för jag blev så jävla sur för att jag inte kunde fixa det, men sen gav jag mig fan på att fixa det så nu så! :D
För övrigt är jag trött, jag sov hos Ida i vinninga inatt med henne och hennes ex/kille/jagvetinte/markus. Plus en till som inte får nämnas vid namn var med också, fast han sov inte där :P
Vi satt och tjöta, spelade kubb, lyssnade på musik, badade osv osv. Kl 04 på natten/morgonen fick vi för oss att laga köttfärssås med makaroner för vi va hungriga, vi lekte lite kockar och det blev jätte gott! haha:) Vi kom väll i säng vid 05.30.. i alla fall jag, Ida och markus hade tydligen vart uppe till 07.30 xD
och jag har skit ont i min näsa också, för ida har inglasad altan, och jag skulle springa in för jag hade badat, men såg inte att glasdörren var stängd, säger bara ett ord, "PANG!" aj som fan,, Dom andra fick sig i alla fall ett gott skratt.. Nu är min näsa svullen och röd..
Lite bilder kommer från kvällen också:)
Ciao!



Jag leker lite Redard:)
Försökte spå idas framtid eller nått..
Jag är otroligt sexig i Antons simglasögon ;D
Gölligöll..

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


-.-

tråkigt tråkigt tråkigt och är allmänt sur på allt och alla, mensverk och röksugen plus att jag saknar Aiden jätte mkt på det också. ÅH!  Sitter och lyssnar på Don't stop believing med Glee Cast och tänker på älsk, låten påminner mig om honom, han brukade lyssna på den...  Funderar på att sätta på Bewitched, laddade ner den förut men har inte orkat kolla än..
Ciao!

lol xD

Satt och kollade runt lite på bloggar och hittade en jätte *host* söt tjej :) Nej men det komiska va att hon trodde seriöst att hon va Kissie, fast en "lodigare" variant... Han hade piercingar och tatueringar och såg allmänt sjaskig ut, finnar och fett hår och fan vet allt.. men i alla fall, hon hade lagt ut ett video inlägg där hon visade hur hon sminkade sig, och hon var hur seriös som helst, jag höll på att dö av skratt! Jag är ingen smink expert men herregud, xD jag ska citera: " först tar jag min kajal från Loreal, drar bara på ett tjoockt lager under ögat, sen tar jag en gammal mascara som typ är slut och torr och tar på för att få lite volym, sen låter jag det torka lite.. Sen tar jag min andra mascara som vibrerar och tar på sakta så det kommer överallt ( hon tar på hur fort som helst och gnuggar in skiten bara)"
sen va hon klar.. såg ut som ett emo/lodare... hahahah xD lol det va kul... nämner inga namn.. men *host* Evah *host* :O ojdå...

Brevet från Aiden<3

Babe, over the past two weeks I have got to know you and your family very well. I think that our relationship is stronger than ever. There is not a say that goes by where i don't think of you. I love you more than words can say, but words can only say so much. If I were to measure how much I love you I would need a ruler that went to the end of the earth and back. Although your little cigarette kiss can be annoying like every ½ hour, It's probs the only thing thats annoys me, lol. I can't wait to see you again in August. It's something I will be waiting for babe. I don't want to leave today, If I had a choice I would be staying here with you forever. I think if I hadn't met you my life would be totally different. Meeting you change my life for the better. Now your in my life, you complete me. Also thanks to you I have some very very good friends who I will never forget, (Micke, Daniel). I will defiantly be coming back to Sweden again. This two weeks I have learnt some Swedish and also what it is like to live here and what it feels like to be part of your family.  I will love you forever and always, lots of love babe. Cant wait to see you again soon.

Cigarettes and chocolate milk

Kom precis hem från Trestena, sov där inatt. Är skit trött för kunde fan inte sova. Jävla sötaste Mixi skulle ju sova i samma säng som mig, men det va ju så himla varmt i det rummet jag sov i så hon låg ju och typ hyperventilerade så hela sängen vibrerade.. :P Men jag somnade tillslut, sen vaknar jag kl 6 på morgonen av att Lasse kom hem och ropar på hunden. Sen somnade jag igen, sen kommer Micke och väcker mig.. -.- Sen drog vi ut till Camillas syster Caroline och hennes mamma, ( som för övrigt inte kunde hälsa för hon låg och hade migrän) tog en cigg och sen drog tillbaka till kära Lidköping för Micke började jobba kl 12.
Annars har vi haft kul, har satt och spelade Mario party hela kvällen/natten. Kul kul, bara för att Micke förlora och hade sån otur hela tiden xD haha!
Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på Rufus Wainwright, riktigt bra musik att vakna till. Cigarettes and chocolate milk kan jag rekommendera!


Förövrigt vill jag färga håret igen.. vet att jag inte kan göra det nu, för mitt hår behöver vila efter alla blekningar, men vill verkligen ha det vitt!! Blir till att göra typ slingor nästa gång så inte mitt hår ramlar av..


Nu ska jag hämta mer kaffe, sen tänkte jag skriva av brevet som jag skrev om, som Aiden skrev till mig innan han åkte,  och lägga upp här i ett nytt inlägg :)



Ciao!



Lady Gaga....

Japp då va man blondin då.. satt på frissan i 2 ½ timme igår, kaffe och kaka fick man med :) haha så nu ser jag ut som Lady Gaga enligt folk.
Idag åker Aiden hem, åker härifrån till Göteborg om ca 20 min :/ Sen blir det ett låååångt hej då.. Kommer verkligen sakna honom jätte mycket.  Han skrev ett jätte gulligt brev till mig förut :)
Ciao!


Bild på mig och kompisens hud, hur söt som helst:)

.

Idag har varit en rätt slapp dag. Vart inne och kollat på film, vart ute och gått, fotat lite. Blev några gulliga bilder på mig och Aiden:) klockan är nu 03.30 och kom nyss in, har vart ute på den nya lekparken med älsk och fjantat oss lite och suttit och pratat. Rätt skönt väder ute, blev lite kyligt efter en stund när vi suttit stilla på en gunga i nån timme.
Nu ska vi kolla på nya Shrek, och föresten så såg vi nya Twilight idag också, hade förväntat mig mer av den filmen faktiskt..Den va inte riktigt vad jag hade hoppats på. Lite besviken faktiskt, tur att jag inte betalade för att se den på bio.,. men i alla fall, ska se Shrek nu, och Aiden sitter och äter mackor med massa snusk senap på, bläh. Jävla engelsmän äter konstigt asså...Imorn blir det förhoppningsvis lite shopping, får se.
Ciao!




hår hår och mer hår..

Riktigt kul dag! klockan är 03 och tänkte göra ett kort inlägg, (bara för att hålla igång^^)
Jag försökte bleka mitt hår ännu mer idag, resultatet blev gult, förväntat, men ändå värt ett försök. Mamma tröttnade nog på att jag försöker få det blond/vitt, så hon sa att hon ska ta mig till hennes frisör och fixa skiten. Så imorn, om jag nu får en tid, kommer jag förhoppningsvis vara vit/blont! yey! :D Mamma är bäst, hon betalar;) höhö Vill ha typ som Lady Gaga, inte stilen med färgen. Får se hur det blir..
Mer om hår.. Aiden har rakad av allt sitt hår, skit snyggt verkligen! Han passar riktigt bra i det, så byebye svart/rött/grönt hår!
Nu är jag verkligen jäääätte trött, imorn blir det kanske go-kart med folk! Troligtvis kommer jag stå brevid och fota, mycket roligare:)
Ciao!




gul/orange/brunt/rött

Gjorde ett tappert försök att försöka färga mitt hår blont. Igår va det rött, nu är det gult.. Har lagt ut alla mina sista pengar på hårfärg nu, så kommer förbli gul, YEY! Vet inte ens varför jag va så dum som försökte,  ville få det så fint blont som jag hade i sommras. Jag VET att jag egentligen borde gjort det hos frissan.. men men.
Igår va vi ute allihopa och firade Julia som har fyllt 18, riktig god stek men chokladtårta, mumma!:)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, har fastnat för en låt, Love the way you lie men Eminem och Rihanna, den går på repeat till max! och jag har absolut ingenting att göra, Aiden sitter och målar och är allmänt osocial.. Ska försöka hitta på nått nu..
Ciao!




ops...

Skrev att jag skulle försöka komma igång med att skriva..hm, ja.. jag glömde bort igen.. men ska försöka komma ihåg imorn!
För övrigt så är min pojkvän från England här, han kom i tisdags och ska stanna två veckor. Vi ska frsöka hinna med så mycket som möjligt innan han åker, shoppa i Göteborg och umgås med vänner osv. Dagarna han har vart här nu har mest vart chill. Just nu sitter han och spelar x.box med min lillebror. Nördar.
Just nu sitter jag och knarkar PEZ och N-dubz. GUUD fattar inte hur dom kan vara så bra, verkligen ALLA låtar är helt underbara, och då menar jag alla! :D Och Dino "Dappy" Contostavlos är min nya man, gosh säger jag bara.
Finns inte mkt mer att skriva, får förska komma in med lite nytt imorgon, om jag nu kommer ihåg det:)


Ciao!





RSS 2.0