angeliicus -

I got you all figured out.

Killar är underliga, som en viss person som tydligt visar vilken idiot han är. Först är han en underbar person tills man ser vem han verkligen är.. Och det har jag gjort nu. Hur fan lyckas man svika tre (fyra) personer på samma gång. Eller svika och svika, jag känner mig inte så sviken men att jag ens tänkte tanken på att bli vän med denna personen igen. Har ångrat mig rätt stort nu, inte bara för det han "gjorde" mot mig utan mot dom andra. Riktigt svinigt. Men men..  Sen finns det ju en annan kille som också är ett levande bevis på idioti, eller ja, tre till och med.. Men det pallar jag inte skriva om för det finns så mycket att skriva.

Nu ska jag kolla film med Noffis, vet inte vilken det blir för filmerna är sega på att tanka. Blir väll tingeling eller nåt, MOUAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA. Nicklas älskar den filmen, han blir som ett barn på julafton så fort jag nämner den. Han börjar alltid gråta i slutet, så söt, brukar får hålla honom i handen också:)
Älskar dig Nicklas<3



Angelica är lycklig idag!

Jag hatar skolan så jävla mkt. Jag hade gjort en etikett grejj i Adobe InDesign, var nöjd med den så skulle spara, klart som fan jag gör nått jävla fel så allt försvinner så fick börja om på nytt igen. Jävligt duktigt, skit dator. Plus att jag är extremt sugen på kaffe på de, ännu bättre. Detta är min dag. Sen så sitter det ett par jävla fjortisar som sitter framför och tar kort på varandra och sig själva. ÅÅH jag får damp..!
Sen snön gör ju inte saken bättre heller för den delen, Jag halkade på vägen till skolan, och igår med, is överallt. Jag drar nånstans snart så jag slipper skiten. Fan vad jag svär.. hm. Sen så har jag fått dras med massa 12 åringar idag med. Öppet hus på skolan så massa bäbisar här. ÅH VAD JAG DRAR NU! hejdå.

Skåne!

Sitter just nu och väntar på att vi ska åka, drar till Skåne snart! Hälsar på Nicklas syster, Veronica. Blir över helgen bara så kommer på söndag. Åker lastbil ner, 5 timmar, yey :) Men det gick bra sist så det ska nog gå denna gång med! För övrigt så satt jag och Nicklas och tryckte i oss kalorier igår så nu känner jag mig extremt fet.. godis, chips, lovely pepsi, m.m.
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva, skriver ikv, bye!
'

Back from Egypt!

Inte skrivit på riiiktigt länge nu med tanke på att jag vart i Egypten i 2veckor! Jag vill tillbaka! Träffade massa nya vänner och landet är underbart. Efter skolan drar jag dit och jobbar, thats it! Men blir väll så att jag och Julia drar snart, på sportlovet kanske, Julia träffade en kille där så nu ska hon åka och gifta sig.. efter hon blivit muslim, hon jobbar på det... haha nej då, inte alls, men hon träffade faktiskt en pojke där! :)
OCH JAG VILL DIT NU NU NU NU NU NU NUU! Jag hatar sverige! Jag hatar SNÖ! Jag vill ha värme! NU!
Jag orkar inte lägga upp alla 3 miljoner bilder så lägger bara upp några, resten finns på facebook så klart.
Marco, Judith, Jag, Liam och Julia på nattklubben Minestry of sound. Love it!
Jag, smått vettskrämt och Julia.
Jag känner mig en aning vit jämfört med tjejerna..
Allihopa i poolen!
Spiderwomen, Spiderman och Julia! Också på Minestry of sound.
På paradisön.
Alla biler är oredigerade för jag orkar verkligen inte bry mig.

RSS 2.0