angeliicus -

My bag is found!

Min försvunna JC påse är upphittat! eller ja.. jag gick in på JC och skulle köpa nya saker, då sa kassörskan: "Hallå, va det du som tappade en påse här igår?" Åh gud vilken lättnad! Slapp jag slösa pengar på att köpa om dom igen. Har vart och shoppat lite idag igen, har blitt typ varje dag nu senaste? Men man hittar aldrig någonting till alla... irriterande, har fortfarande några kvar som jag inte har en blekaste aning om vad jag ska köpa till! Imorn blir det ännu mer.. och Nicklas fick välja ut sin ena julklapp idag, han fick en klocka i guld och vitt! Skit snygg! Kommer nog bli så att jag kanske lånar den nån gång, höhö :) Men nu ska vi sova, precis duschat, ska kolla på nån ful fängelse/komedi film..

jag är din snälla taliban

sitter och dricker vin (drack.. eller dom, inte jag just nu) Sitter och tjötar och kollar på sean banan, Nicklas va G och rökte cigarr förut.. :P haha luktar skit. Men i alla fall på mina damer på mina herrar, Skara är en fucking skit staad, den är ful och gay och FUL, men men. Är trött som gris, ska nog sova snart, klockan är ändå två. Små barn måste få sin skönhetssömn *host* Nicklas *host*, fast han behöver ingen skönhetssömn.. men ändå.. Han är liten och måste sova i alla fall!
Nightinight!



och sen kör vi en evileye på de också!

hemmaspa!

Trevlig kväll med hemmaspa med Nicklas och Caroline! Bastade, badade jacuzzi, skrubba ansikte och fötter, ansiktsmask hårinpacking och olje bad för händerna. Känner mig jätte fräsh! Allting hemma gjort, hade ägg i håret och havegryn i ansiktet och yougurt på fötterna, haha! Men det hjälpte med dom kära hemmakurerna faktiskt, har vart lite skeptiskt till det innan men inte nu! Kommer nog aldrig mer köpa dyra skönhetsprodukter när man kan i stort sett göra det bättre och billigare hemma!
Tyvärr tog jag inga bilder, borde ha gjort det för vi såg nog kanska roliga ut, men mina händer va oftast upptagna med olja eller ägg, hahah!
Men nu ska vi sova, skola imorn! Skönt att man börjar 12. Ska kolla på Devil, nån skräckis. Natti!
gammal bild på mig och katt,

Slött

Åh vilken slö dag. Jag har inte orkat bry mig om ett skit idag, mjukisar, tjocktröja, ganska osminkad, håret uppsatt i en ful knöl och tygskor. Är lite sjuk också och trött som ett as. Förstår inte hur jag kan a det när jag somnade halv tio igår, har sovit i typ 10 timmar. Jag gillar att sova :) men ibland uppskattas inte det, wonder why..
Har för övrigt målat om i min garderob häromdan, ROSAA! yey! Så jävla gulligt är det! ( Kommer bild ;)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva förutom att det är kallt som satan ute! Och att jag fick en bra och en dålig nyhet i morse av lilla mamma, den dåliga var att mina möbler kommer att komma senare än vad jag trodde, buhu.. Och den bra va att vi KANSKE ska åka till efterlängtade Kiruna nästa sommar!! :D Tjoho! Då får jag förhoppningsvis träffa Jennifer som jag inte träffat på år och dagar! :D
Men nu ska Evelina intervjua mig tydligen..
Evelina hälsar föresten ( http://johnsonplaze.blogg.se )

RSS 2.0