angeliicus -

Lund

Nu har jag äntligen redigerat bilderna, fast inte alla, så här kommer några!

pip!

13:40
Sitter i skolan och ska strax på rast, Emma är en sur-mus! pippiiip pip piiip! Vet inte vad Jag ska skriva, blubb.

wiiiierd

okej jag upptäckte precis en as konstig sak, eller Nicklas visade det rättare sagt. Jag har tydligen kommenterat min bild sex gånger med "tack så mkt söt:)<3" vilket jag inte gjort, och det är inga andra kommentarer? Hur wierd is that? Och det va inte länge sen heller, de va detta året, jag har inte sett det försen nu. Och nu när jg förbrilt kollar igenom alla mina bilder för blev konstigheter ser jag att på vissa står det att jag har kommentarer fast jag inte har det? hum :S

Men men, nu sitter jag i Estets studielandskap och lyssnar på trevlig musik! En kille som sitter här och spelar gitarr och sjunger lite, mycket trevligt. Men nu ska jag plugga, ska egentligen göra ett upplägg för mina sk studier men min lärare är gone. Så får väll plugga på egen hand då. Buhu,

IV, nej tack.

Idag hade jag tur i oturen, va på möte med skolan igår angående min frånvaro, vi kom fram till att jag ska plugga järnet nu och ta igen allt jag missat. De sa också att jag kunde få gå över till IV igen och börja praktisera och söka jobb, men NEJ, jag tänker INTE går IV ett år till! Visst det va riktigt soft att gå där, och alla lärare va underbara och eleverna va roliga och vi gjorde roliga saker med jämna mellanrum. Saknar det som fan, men om jag hade valt att gå tillbaka så hade jag fått gå om ettan IGEN?! Nä, nog med att jag redan "skämms" över att gå ettan så är det en aning pinsamt att gå IV, vet ju vad alla säger om skd "IV-barn"... Så ska försöka satsa gärnet nu, tvekar på om jag orkar? Är så himmla skoltrött så det finns inte. Hade vart perfekt om jag hade fått plugga halvtid och sen jobba samtidigt. Men tillbaka till varför jag hade tur i oturen, Jag hade ju tänkt att komma i tid idag, men sen vaknade jag av att Emma ringde kvart i åtta, fan började åtta! Seg som en gnu gör jag i ordning mig och kommer till skolan 1 h och 15 min sen.. men lektionen va inställt idag! så ja, tur i oturen!

Igår hade jag tänkt att ta med mitt minneskort till skolan så jag kan lägga in lite bilder, SOM JAG HELT GLÖMMT! fän.. Så får försöka att komma ihåg det ikväll. Men nu ska jag ha matte, YEY!

Nyvaken

Sitter här på toa med datan i knät och dör av hunger. Ville inte väcka Nicklas, plus att jag ändå måste sminka mig. Har ni tänkt på hur svullen man är i ansiktet direkt när man vaknar? Ser ut som en man, ush. Iaf, vad händer idag? Ska tydligen åka skridskor? eller? Nä, jag vet inte, ingen i klassen verkar veta heller. Ska på ett jävla möte med skolan också, YEY! Nä nu orkar jag inte, min mage dödar mig, så drf ska jag sminka mig. JAG VILL SOVA NU. HEJ.
random bild på mig och gullunge i skåne :)

Spök-katt

Sitter man i skolan igen då, letade i hela skolan vart vi skulle va, trodde vi hade matte.. Klart som fan alla sitter intryckta i ett hörn i ett klassrum så man inte ser dom? Så tillslut hittade jag som i det klassrummmet jag vart och kollat i redan... way to go Angelica.

Det händer konstiha saker i huset också, tror det spökar, haha nej då, men hur konstig är det inte att jag har vaknat mitt i natten två nätter i rad nu, att Tussen är på mitt rum och river i möblerna? Vi sover alltid med stängd dörr så jag har inte en blekaste aning om hur han kom in, helt sjukt. Och dörrarna är jätte tröga så man hör ju om ngn öppnar dom? Wierd as hell. Tror han har blivit spök-katt och kan gå genom väggar.

Efter skolan ska det bli skooojj! mouhaha, behöver inte säga ngt mer.

skola..

Skola idag, det ska bli riktigt kul ;) höhö.. Nu sitter jag och trycker i mig kaffe, måste vara pigg! Mouhaha..

o.0

Ont i huvudet som en get.. Så gick och köpte russin på Ica, russin hjälper mot allt! Nu sitter jag och väntar på att Rickard ska hämta oss, sen ska vi till Skara, hämta bil, och sen kanske till filsbäck om det vill för sig. Sen ska jag lägga upp bilderna från skåne! :D orkade inte göra det igår för jag va helt död när jag kom hem. Men nu ska jag byta om sen åka!

mini shopping

Sitter och väntar på att Mr knarr ska köra rätt så vi kan åka hem, Tim ska gå och handla semlor, mumms!  Gizmo går runt och tror han är cool, och en tönt skriver till mig på fb ? xD haha men ska inte bli så kul att lämna skåne och komma tillbaka till skit Lidköping, men men, saknar min säng! Köpte nya skor igår med, skit snygga kil med spännen! love them! Och en tuff pinsett med leopardmönster och hårsnoddar med nitar, mouhah! Hann inte med att shoppa s¨mkt som jag ville egentligen, kan bero på att jag inte haft så mycket pengar, men det räckte till lite iaf :) För övrigt fyller jag 18 om 2 veckor! Tjoho! Bara till att fixa id när jag kommer hem så blir det utgång som gäller!

Lund

Sitter med flätor i ny duchat hår (försök att få lockigt hår imorn, lyckades inte igår) medans Tim och Nicklas kolllar på nån James Bond film från 1653 eller nått.. Idag har vi hälsat på en släkting till Nicklas och ute och gått i Lund och fotat lite. Blev så jävla sur för att dom inte har EN ENDA sko affär i centrum, eller jo dom hade typ Ecco.. så det räknas inte, dom har bara fula skor :P Perfekt när mina skor har gått sönder, dragkedjan gick av. Så imorn bär det av till Nova, nytt förök att köpa skor, ska köpa ett par som jag hittade på Newyorker (stavning?), skit snygga "kängor" med kilklack, loove kilklack! Får se om dom har dom kvar, annars får jag se vad jag kan hitta, känner ju inte direkt för att köpa ett par riktiga vinterskor nu, försöker önska att vintern tar slut nån gång.. Lägger upp alla bilderna när jag kommit hem, orkar inte trassla med det nu. Så hej så länge!

Bullar

Yes, idag har jag bakat bullar! Dom blev goda för att vara andra gången, sist blev dom lite torra.. Nicklas tyckte nog om dom iaf för han åt och åt! :) Men dom lär väll vara slut snart och polackerna får syn på dom. Imorn kanske vi tar en sväng in till Lund, Men nu ska vi kolla film, laddat ner massa kul, kanske kollar på Love and other drugs eller Due date. Och juste, skrev igår att jag inte trodde att jag skulle kunna va inne på internet men har fixat en kabel så det löser sig iaf!

Skåne!

Nu drar jag till skåne! Ska bli skojjsigt! blir borta resten av veckan så detta är det sista inlägget tills jag kommer hem igen tror jag, internet där är ju stenåldern så aa.. Men nu ska vi käka och gå till bussen! And btw, nu är det fritt fram att komma till skolan igen ;) C u in 1 week! bye!

Angelica hjärta snö

Igår va jag så himla glad för att snön hade försvunnit, solen lyste, och vi ställde ut två stolar på altanen, så satt vi där och drack kaffe. Jag hade på mig skinnjackan och va ute och fotade, längtade tills idag så jag kunde ha på mig skinnjackan till skolan. Men sen när jag vaknar imorse säger Nickals att det är jätte mycket snö ute, först trodde jag han sa det för att jag skulle komma upp ur sängen, så jag trodde honom inte. När jag gick upp och kollade ut igenom föntret så såg jag att det va verklgen snöstorm! USH! Jag vill ha våååår!


Ikväll ska jag och Nicklas förhoppningsvis åka till skåne, gick inga lastbilar försen i veckan och vi måste jobba! Får ta varje chans man får nu. Då blir vi borta i en vecka. Men nu måste jag göra i ordning till för skolan! Ska man kankse ta skotern till skolan idag? Få se..Kanske är för mycket snö, då får jag ta monstertrucken..

blubb

det finns inget gott hemma och jag är hungrig..jag vill ha pannkakor.. Imorn ska Camilla följa med till skolan, hon ska räkna matte! Tjolahopp! Nu ska jag ut och cykla eller nått.

SOL!

Solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då! lalala ! Vart ute och fotat i det fina vår vädret! Vart extremt sugen på pannkakor nu i flera dagar, så bad mamma köpa ägg igår, men när jag skulle göra det idag så va mjölet slut!

hahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahaha

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha *paus för andning* hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahha omg jag dör... hahah! ha...ha...hahah! HAHA! Asså förstår du inte att du skämmer ut dig själv? Jösses... hah....ojojojoj.. Asså detta är så extremt skrattretande! Ni vet när man kollar på en film, och så gör ngn nått så dumt så man själv skämms framför tv:en?  Så känner jag mig nu, Det är så PINSAMT! Du måste ha ballar av stål som man säger för att våga göra nått sånt.. hahahah...HAHA! No but seriously.. u suck.

Nelly.com

Satt och kollade igenom hela Nellys hemsida förut, dom har riktigt snygga kläder! Antar att det kommer att komma ännu mera snyggt till våren/sommaren! Hittade ter saker som jag blev kär i, en klänning, en kjol och VÄRLDEN SNYGGASTE SKOR! Jag älskar sånna skor med trä sula/klack, så himla snyggt! I sommar hoppas jag kunna gå runt med sånna hela tiden ;) Sån tur att jag fyller 18 om ca en månad, så ska jag önska mig presentkort där av alla jag känner! Ååh längtar till jag blir 18! Då kan jag göra vad jag vill! eller ja..det göra jag ju typ redan? haha... nä men ni fattar :P

LOVELY LOVELY LOVELY! Tror jag vill ha den bruna mer, fast I don know, båda är ju så snygga!

The plastics are back!

Precis vart med Emma, va på ica och köpte godis sen satt vi lite och tjöta hos mig och försökte kolla på youtube klipp vilket inte gick så bra eftersom internet är segare än segast här nere i källaren. Så vi kollade på hästen i Trassel, så jävla söt! :)
Nicklas sitter just nu och spelar Assasins creed 2, och jag lyssnar, dom säger rätt fula grejjer i spelet ibland.. haha!
Men nu har jag iaf  Mean girls 2 på nerladdning så den ska vi se snart, yey! :D Jag älskar verkligen "tjejfilmer" Nicklas sa nu att han hatar sånna, men det skiter jag i..
Imorn börjar jag halv 1, göttans :)

gråhårig..

Har inte skrivit på ett tag nu, har inte alls tänkt på det :S inte bra.. Men nu ligger jag iaf och lyssnar på massa gammal mys musik! Idag fick jag jätte skön rygg massage av David, lovely, i hans massagekurs som jag ska gå nästa år! Längtar :) Men iaf, vart och shoppa lite igår, blev en ny kort "jacka" eller vad man ska säga, vettefan vad en sån kallas... och en "stickad poncho" (?) vet inte vad en sån kallas heller, ett par örhängen, as snygga strumpbyxor och hårfärg. Och ja juste, jag är ju numera gråhårig! Påminn mig aldrig om att färga håret själv igen tack! Men får se om jag drar i slingor eller inte.. Nu ska jag försöka hoppa i säng, ska till en ovärd skoldag imorn, två lektioner, 10-12. Natti!
Jag och David!

RSS 2.0