angeliicus -

flytt och köttbullar

Sitter på Trestena just nu och käkar mini köttbullar med smak av soltorkade tomater, gott gott :) har vart en jobbig dag idag. Började med att jag inte visste om min lektion var inställd i morse kl 8 eller inte och kunde inte få tag på ngn så jag gick dit och kollade. Klart som fan den va inställd och nästa lektion började inte försen halv ett. Så drog hem, drack kaffe med älsk och väntade. Sen efter skolan så blev det till att packa det sista som var kvar i mitt tomma rum. Sen hade jag helt glömt bort att jag hade utvecklingssamtal kvart över 5. Så fick cykla till skolan fort som fan, för att hinna. Sen direkt när vi kom hem så drog vi till Trestena. Så nu kan jag äntligen slappna av. Fast imorn blir det väll trippelt så stressigt när vi ska flytta alla saker till huset. Fast som tur är börjar dom redan flytta in alla saker när jag är i skolan och Nicklas är duktig och hjälper till, så det kommer nog sluta med att jag kommer få städa lägenheten antar jag. Ska bli kul sen att fixa mitt rum! längtaaaar. Sen blir det IKEA också snart och köpa massa nya möbler osv. yey! Men nu ska vi dega oss och bli feta på köttbullar. Mer om allt imorn! :D Btw så ska jag och älsk inviga bubbelpoolen imorn också, höhö ;)

bark krig?

kul dag :) Har vart ute på betet med älsk, Emily och Rickard och dampat lite. E och R åkte ut med fyrhjuling och gräsklippare.. ? Jag och N gick.. Duktig som jag är tappade jag mitt linsskydd så fick gå runt och leta i hundra år men hittade den tillslut. Plus att Nicklas fick för sig att klättra upp i träd och inte komma ner. Alla vi tre försökte "skaka" honom ur trädet, men det gick inte så bra. Sen hade han och Emily krig med pinnar, mossa, bark och allt dom kunde hitta.. Nicklas fortfarande sittandes i trädet. E gjorde ett tappert försök att "spetta ner honom" som hon sa, men det slutade med att Nicklas fick ett sår på benet.. höhö... Sen va vi inne i stan en sväng. Har tagit massa skojj bilder idag med men pallar inte lägga upp dom nu så lägger kanske upp dom imorn ist.
Men nu ligger vi i sängen och ska strax kolla på nån film. Imorn blir det skola igen, längtar inte. Natti!

nya bilder


Miami nu?

Sitter i skolan som vanligt.. Sitter med Mathilda Emma och Evelina. Vet inte vad som är felet med E och M har väldigt kul och snackar om sjökor och grisar? Lättroade..nu har dom krig med en cola flaska.. Har haft rast i en timme nu och väntar på att jag ska ska börja engelskan. Sen vet jag inte vad som händer, drar väll till Trestena ikv som vanligt. Skönt att slippa jävla skit Lidköping. Skönt att slippa alla, fan jag ska flytta utomlands nån vacker dag, typ Maiami beach, för länge länge sen bestämde jag och Nicklas att vi skulle flytta dit. Får se om drömmen går i uppfyllelse. Rånar en bank så drar jag idag. Lämna kalla skit Sverige, hej underbara Miami!

toa katt

sitter i skolan på medieproduktion och grejjar med nån grafisk profil ska ska göra.. och jag får dampet för den vill inte göra som jag vill. Min hjärna vill inte heller samarbeta just nu. Har en liten kattunge hemma just nu också, för David ska ha en. En liten randig sötnos! :) Tussen är inte allt för glad att han är här. Han är fräst och morrat lite åt honom, så han får bo på toan just nu medan jag är i skolan. Känner mig jätte elak. Men slutar om 10 min så då får han komma ut! :D

gnägg

Precis vart på en liten "shopping runda" med älsk hade rast och ingenting att göra, blev bara en kofta till mig och ett halsband till Nicklas. Stör mig lite på ett "barn" som betér sig som barn.. och ser ut som ett barn.... eller nått :P höhö.. jävla bebis..haha  men men, what ever.  Nu tjötar Nicklas på att vi ska gå, ska ha gympa, yey! >.<



♥Älskar dig Nicklas♥

Mkt att klaga på..

jag har JÄÄÄÄÄÄÄÄTTEEE trååååååååååkigt! Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, har väntat i en halvtimme och har en havtimme kvar. YEY! Über förkyld också, finns mkt att klaga på idag! Nicklas kunde tydligen inte komma hit på rasten heller för han är elak.. Nej man han kunde inte, eller nått. Och jag vill inte va i fucking Lidköping! Jag hatar det! Och det är kallt! och jag är röksugen! och jag vill ha kaffe! Det är så otroligt jävla synd om mig. Nu kom Emma med bra nyheter iaf, vi ska kanske sno studion imorn och fota. Nu sitter jag med massa muppar i vårat lilla grupprum eller va fan det är. Och jag må skit.. känns som om jag ska spy.. :S JAG HATAR ATT VA SJUK! Har vart sjuk i 100 år nu.. :( Blöh, nä nu ska jag träffa Emma..

Otursdag...

Idag har vi haft en riktig jävla otur! Det började med att vi skulle åka till Vara och hämta nicklas nya bil, när vi skulle boksera hem den så höll jag på att dö.. i stort sett, när vi skulle svänga av till Ardala så låste sig ratten så jag och Nicklas åker rakt fram medan Rickard svänger , klart som fan linan åker av och typ halva bilen..haha nej, men låssade lite saker. Vi åker nästan in i en stolpe, ush fy fan va läskigt det va! Sen kom den en snubbe fram springande och hjälpte oss med tanke på att vi stod mitt i en korsning på E20. Men det löste sig tillslut som tur var! Sen när vi kommit hem så klämmer jag mobilen i bildörren så hela den gick åt helvete också.. YEY! SÅ nu har jag ingen fungerade mobil..igen.. Någon som har nått bra tips på en TÅLIG mobil? Men tanke på att jag alltid lyckas förstöra mina. Sånt jävla oflyt jag har. Men men..

Imorn blir det att fixa med Nicklas bil, sen är den dagen avklarad :P höhö Nu ska vi nog sova,
CIAO!

cp bil

vilken dag.. Först bakade jag Nicklas och Camilla pannkakor utan mjölk. Det va inte så annorlunda som jag trodde, det funkade. Sen Skulle jag Nicklas och Lasse in till stan snabbt och köpa cigg, sen när vi kommit halvägs hem dör bilden bara sådär.. Vi ringde runt men fick inget svar av nån typ så vi fick gå.. gick till nån dom kände men dom kunde inte hjälpa oss heller. Då bestämde vi oss för att börja gå hemåt, ca en halv mil.. Men som tur va mötte vi Linus på vägen! Så då fick vi skjuts hem. Hämtade den andra bilden, sen fick vi boksera hem den. hade lite problem först för vi hittade ingen krok men det fixade sig. Nicklas hade nog jäääätte kul att köra i 30 :) höhö Nu är äntligen hemma hos älsk. Vet inte vad vi ska hitta på nu. Blir väll att ta det lugnt. Imorn kommer ju David och hans mamma och ska kolla på katterna.
CIAO!



biraa

Känner mig mkt bättre idag, eller blev bättre för några timmar sen. Mitt huvud sprängdes typ imorse.. men men, vi har vart otroligt duktiga idag tkr jag. Städat, dammsugit, vikit tvätt/sorterat mm. Så vi förtjänade några öl efter det :) Annars har dagen vart riktigt bra pga vissa anledningar! :) <3 Men nu ska vi ut..

pyjamasbyxor

Precis kollat film, såg The ghost and the darkness, handlar om lejon som dödar människor för nöjes skull, en sann historia. Skit bra, rekommenderas starkt! Vart en slö dag som har spenderats i sängen eller i soffan. Är fortfarande sjuk så är hemma från skolan. Blir ingen skola imorn heller. Missar skolfotot, men det skiter jag i ändå för mitt hår ser ut som ett bombnedslag. Finns inte mkt att skriva för det har inte hänt ett skit idag. Både jag och Nicklas sitter i "mjukis kläder" i soffan, får se om vi drar på nån mer film nu eller vad som händer. Fick precis ett jävla sug på popcorn så nu ska jag göra det. Punkt slut, over n out, hej.

sjuk..

Sitter hemma hos älsk nu, kom hit för några timmar sen. Vi sa att vi skulle fira Coffe innan mamma skjutsa oss men han hade glömt mobilen hemma så vi fick inte tag på honom, så då tänkte vi att vi käkar tårta och de imorn ist så vi kunde åka.. När vi hade åkt och va på gröna bron så ser vi Coffe på cykeln på väg hem, så vi svängde och körde hem igen och fikade och firade honom lite:)

Känner mig lite sjuk, det va värre förut när jag va hemma, drf följde jag med hit. Vet inte varför men på nått konstigt sätt så mår man mycket bättre när man är här xD Får se om det blir ngn skola för mig imorn, känner mig fortfarande krasslig. Men men, nu ska vi lägga oss i sängen med vovven och kolla film!
Ciao!





Cp internet..

Sitter på svenska lektion, orkar inte jobba just nu för jag får damp på skolans jävla internet! Det tog tex 10 min att ladda den här sidan, okej nu överdrev jag lite, men typ 2 min. Rätt irriterande! Man kan ju inte göra ett piss, Försökt hela lektionen att sätta på en låt på youtube, eftersom grooveshark inte går att komma in på -.- fick precis på låten, efter en halvtimme! Axel Åkerlund - Utan dina andetag för övrigt, hans version  är mkt bättre än originalet av Kent tycker jag. Love it! Går inte tröttna på den.

Kom lite sent till skolan idag pga av att jag försökte fixa en inbakad fläta på mig själv, fick göra om det flera gånger så det tog ett tag innan jag fick till den. Men ville ha nån annan frisyr än samma som jag alltid har varje dag. Har nästan alltid toffs eller knut. Men jag har världens utväxt så kan inte ha utsläppt. Men på torsdag ska jag ha skolfoto så hoppas jag får mina pengar som skolan är skyldig mig innan det så jag kan färga håret! Btw så har jag väntat på dom pengarna i flera månader nu. Skulle fått dom innan skolan slutade, men har inte fått dom än!! Spelar ju ingen roll om man tjatar häller för dom verkar inte göra så mkt åt det ändå.

Idag fyller min lillalillalilla lillebror Christoffer år! Eller lilla och lilla, han är större än mig, men ändå. Han fyller hela 16 år! Kanske skämmer ut honom lite i skolan idag, har inte bestämt än ^^ haha lite svårt att se om vi har mat samtidig, och orkar inte gå runt och leta..
Ciao!

Finns idioter till allt...

Först vill jag börja med att säga att jag hatar när folk inte fattar ett jävla jota! Mitt ex är tydligen besatt av mig eller nått för han total vägrar att ta bort bilder på mig som jag inte vill att han ska ha upplagda på facebook. Och bara för att jag sagt till honom ett antal gånger nu så tyckte att tydligen att det va moget att blocka mig. Blir så jävla irriterad, hur svårt kan det vara att bara radera några bilder? Inte för att vara värsta facebook polis nu men det är emot använarvilkoren och hela skiten. Blir så tröööööött! Men det finns tydligen idioter till allt.

Annars så har jag och Nicklas gjort och taco och vart ute hos kissarna som blivit jätte stora nu och börjat springa omkring, för en vecka sen kunde dom inte ens gå. Har fixat så att Sabina ska få en och Seffo en. Vill också ha en, men mamma vill inte ha en till super söt kisse:( När jag blir gammal ska bli en "katt kärring" som han typ hundra katter.. Nicklas får bli min "katt gubbe". ^^ Nu säger han att han inte vill va en katt gubbe, han vill va en fågel gubbe.. Han sitter brevis mig och sjunger och är otroligt söt!!!! <3
snygg snygg snygg snygg, OHJA!

mördarinstinkter?

Märkt att jag sitter i skolan varje gång jag skriver.. men just nu har vi inget internet hemma, igen. Igår va en slapp dag, va i skolan, drog från första lektionen för läraren va invalid och va inte ens där eller nått typ, helt velig, så kände inte ngn mening om man ända bara satt och drog i korridoren. Sen efter det mötte jag Nicklas på stan, vi skulle träffa Caroline och Camilla och dra och fika, lilla Tinka va med också. Vi drog till Elake måns och drack kaffe. Sen gick vi till Scorett och prova porr skor xD Efter det gick vi tillbaka till torget där Tinka fick för sig att sätta sig och skita mitt på torget på marknaden! Haha Camilla skämdes nog en aning, hon hade inte med sig bajs påsar heller så hon fick gå fram till nån kines som sålde svamp och fråga efter en. Sen skulle Nicklas jobba, då stack jag till Emma och Simon, kolla film, träffa David, mötte älsk, hem, film igen, sova. Det va min gårdag!

Nu sitter jag på engelska lektion. Och mina mördarinstinkter har börjat komma igång igen pga av våran lilla besserwisser i klassen. Som sagt, som jag skrivit i alla senaste inläggen, att nån vacker dag så kommer antingen jag, eller typ hela klassen få nog.

skola igen..

Sitter i skolan..igen. Har studiepass, världens mest värdelösaste lektion, gör inte ett skit, fattar inte varför dom ens har den här lektionen? helt onödig. Vaknade 20 min innan jag började idag, kom ändå en halvtimme sent, fast gjorde inte mkt för vi gjorde inte nått ändå. Vi gör fan aldrig nått på lektionerna känner jag, bara slapp. Börjar bli tråkigt, för man tröttar på facebook efter ett tag xD Sitter och lyssnar på musik nu, har fastnat för en ny favvo låt, b.o.b - magic, så just nu går den på repeat! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Nicklas börjar ju jobba kl 5 så får hitta på nått kul innan det:) Dricka kaffe antagligen. Faan va jag är sugen på kaffe :O fast jag redan druckit typ 5 koppar. Nä nu ska jag jobba.. sarkasm.., jag dööör av utråkning! gonna dance on, eller nått.. bye
Lägger upp en bild på Nickas bara för att han är så söt:)<3

skola skola skola..

Sitter i skolan just nu och fördriver tiden i PS, har en tre timmar lång mediekommunikations lektion, jippi jey. Har precis gjort en uppgift vi skulle göra, men blev klar tidigt så får sitta och vänta, blöh, vi fick göra ett vykort. Jag gjorde ett om London och använde mig av mina egna bilder, jag är noob så den blev rätt enkel. Har märkt att i stort sett alla gör om Thailand, och en om Ullared..? Tror en gör om LAIK lokalen också? hum...  Stör mig på en besserwisser i klassen (nämner inga namn men alla fattar nog vem det är)  han tror han är våran lärare och jag funderar på att kasta nått i huvudet på honom för jag börjar få smått damp. Förra lektionen tänkte jag kasta en penna i huvudet på honom men gjorde aldrig det för då hade bara jag skämt ut mig.. men nån dag.. nån vacker dag.. DÅ JÄVLAR! Mouhaha! Men nu får jag sluta!
CIAO!

rubrik?

Kom på att jag inte har skrivit på länge, har inte haft internet och det ena och det andra. Men nu sitter jag iaf ute hemma hos älskling och dricker kaffe och röker och njuter av vädret, rätt skönt ute faktiskt! Nicklas leker med Mixi och Rickard klipper gräset och ser tydligen ut som en blatte. Btw så är Nicklas jobbig just nu..!! :D haha så jävla söt, skriver just nu medans jag blir attackerad! Igår va vi extremt feta och va inne i stan och köpte chips, dipp, cola och choklad! Så kollade vi på Robin Hood också men vi såg inte klart den för vi somnade, vaknade i morse av jävla reklam på datorn för den hade stått på hela natten, la mig under täcket för att Nicklas skulle gå upp och stänga av det, höhö. För övrigt så sitter jag vid min nya MacBook Pro som vi fick från skolan, försöker lära mig den..
Ciao!



RSS 2.0