angeliicus -

Flickr konto!

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera men jag har haft så mycket med skolan och sånt nu så har inte haft tid eller ork till något. Tänkte inte skriva så mycket nu, tänkte bara lägga upp lite bilder och tipsa er om min Flickr sida som jag skaffat!http://www.flickr.com/people/angeliicus/ Min morfar ville se mina bilder jag tar och han har ju inte facebook så var tvungen att skaffa nått så han kan se, så ta er gärna en titt! Vet inte riktigt hur det funkar än och så, men jag lär mig väll.. Har ordnat dom i lite roliga kategorier, alla bilder finns inte uppe än men det kommer!

Har hunnit redigera lite bilder idag, testade på lite nya grejjer, lite "old style".

plugg..

har suttit och pluggat hela morgonen, innan skolan, vad är felet på mig? haha men blir så taggat när jag ser att jag fått ett till VG i naturkunskap! Ett till, G Eller VG så får jag antagligen vg i hela kursen, känns nice. Har pluggat som en get nu de senaste, det är inte långt kvar till sommarlovet! Och som de flesta vet är inte skolan min bästa vän, och jag orkar värkligen inte gå om ett år till! never ever..flyttar dom inte upp mig till tvåan så hoppar jag av.. Stina tyckte att jag skulle gå omvårdad med henne till hösten, men tänker inte gå med massa 95:or. Fan tänk om det hade vart lätt att få jobb utan utbildning? Då hade jag lätt hoppat av redan nu och börjat jobba! Men men.. nu måste jag ner och byta om! har förövrigt utvecklingsamtal och efter det möte med rektorn och syon igen, I feel screwed, vet med mig att min frånvara inte har förbättras direkt, men va fan.. ÅH VAD JAG HATAR SKOLAN JUST NU!! Men ska plugga sönder mig nu..

Fiske!

Igår va jag, Nicklas, Emma och Simon och fiskade! Hittade ett jätte mysigt ställe nånstan mitt ute i ingenstans! Det kanske inte var det bästa stället att fiska på men, det va jätte mycket vass och skit så vi satte några drag, och Simon fick EN fisk! haha sen högg han av huvudet på den.. lite elak. Men vi bestämde att vi tältar där nästa helg, kommer bli nice! :) Tog massa fina bilder som kommer upp senare, har inte haft tid att fixa dom.

Nu sitter jag i skolan och stör mig på folk som sitter här och är efterblivna.. *host* Markus * host* tror att han är ngt.. pfft.. lillen..

Plugg!

ni ska bara veta hur mycket jag sov igår, jag trodde inte en människa kunde sova så mycket. Jag somnade i soffan typ klockan 6, sen vaknade jag vid 23 för mamma väckte mig och sa att jag skulle lägga mig i sängen, så gjorde jag det, somnade typ med en gång, sen sov jag till 8 imorse. Vanligtvis somnar jag kl 01? hm.. tror jag missat lite sömn senaste tiden.. men jag var så jävla trött för jag pluggade i stort sett hela dagen igår, ush vad jobbigt. Sen fick jag VG på GMO:n :) Stolt. Det lönar sig! Nu håller jag på med en presentation om porträttfotografi.

REA!

Idag blev det lite shopping, två tröjor och en jacka, allt på rea, så allt gick på ca 200 kr, bra va?! Vart även en fika på stan med Emma Ida ocg Sara som man inte träffat på år och dagar! Det va skojj! Skämde ut mig x antal ggr också, haha! Inte ofta man skriker inne på Gottis? Jag och Sara hade ett djupt samtal om spöken medans vi väntade på att kön skulle bli mindre, då kommer den en kille bakom mig och tar mig på ryggen och säger "uräkta kan jag komma förbi?" FY FAN VA RÄDD JAG BLEV! ush! det ända jag fick fram till honom efter min dramatiska chock var: "asså.. vi pratade om spöken". Sara, Emma och Ida tror jag dog lite av skratt.. ush va jag skämdes. Sen inne på 3B skämde jag ut mig med, pratade om en kille, sen blegar en brud som jobbade där inne på mig när hon hörde att vi snacka om han, sen kom vi fram till att det var nog hans tjej.. lagom pinsamt..

glömde en bild...


Nicklas 20 år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Nicklas födelsedag, hurra hurra hurra!

Jag har allt vart duktig och bakat banantårta till honom! Sen fick han en Beckham perfym också och ett presentkort av mamma :) Nu sitter vi och gör inte så mycket, ska äta upp resten av tårtan, eller vi sparar lite till mamma också :) 

RSS 2.0