angeliicus -

Längtar!

Sitter i skolan och har precis gjort klart ett svenska arbete, känner mig duktig! Inte ofta jag blir klar med någonting innan det ska vara inlämnat, brukar komma i sista minuten eller dan efter..
Kan inte fatta att vi åker imorn! Wiho! Vart och handlade lite mer grejjer, ett par till skor och en tubklänning/kjol/topp/transformer, kan ha den som lite vad som helst. Faktiskt mamma som betalade eftersom jag ska ha det till Egypten.
Har fixat Spore till min data nu så jag har någonting att göra när jag ska sitta på ett plan i 5 timmar + 2 timmar bil + säkert ännu mer till hotellet... Någonting som håller mig sysselsatt.
Kommer sakna min Nicklas extremt mycket! Får bli Skype varje kväll, även om det kommer kosta pengar att använda internet på hotellet. Skiter i det. Kostar fan 30 spänn i minuten att ringa till Egypten!

Hepatit A

Nu har jag inte bloggat på länge! Har inte haft tid eller ork.. Får bli ett kort inlägg idag för jag ska snart sova, skola kl 8 imorn!
Idag har jag vart hos farbror docktor och sprutat mig mot hepatit A. Min arm är öm som fan nu..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. finns så mkt men orkar inte skriv allt! Jag gör det kortfattat:
- Nya skor
- Nya byxor
- Kottkrig och kurragömma
- Skype
- Medium (spökbrud)
- osv osv osv
Kommer kanske upp bilder imorn. Natti!

^_^

KUUUUUL att jag kommer till skolan kl 8, fick reda på att lektionen var inställd så nu börjar jag inte fösen kl 10. VÄLDIGT bra att ingen kunde informera om det?! ÅÅåååååh.  Så nu får jag sitta och dega i skolan 2 timmar för pallar inte dra hem. Men som tur är var Atta, Wongel och Victor lika efterblivna och är också här, så dom håller mig sällskap.
Kanske skulle passa på att plugga lite? Skriva debatt? Eller göra en ny header till my blogg? Börjar bli trött på den jag har nu..
Är svin trött för övrigt, som vanligt, Va och hälsade på älsklingen igår en stund, åker dit idag med och stannar över helgen, yey :) Han va så söt igår och ville inte att jag skulle åka hem, sötungen<3

Btw, om du kanske visste vad ordet du har framför ditt namn betyder och har för mening så skulle du nog kanske fundera på att byta? haha omg som en liten wannabe. Sorry men du är VIT.



-har du bajsat? -hur visste du det?! :O

Hejcon bacon!

Ligger i sängen just nu och ska strax slå på en film och försöka somna till den, blir att se på Mirrors 2.
Idag har jag inte gjort ett jävla piss i stort sett. Rebecka, Julia, Nore och Judith kom hit förut för vi skulle prata om Egypten resan och äta ost-bricka, riktigt trevligt. Ganska kul när Judith berättar om när dom var nånstans, kommer inte ihåg vart, så hade dom vart i en allmän pool, så hade Judith sett en bajskorv flyta omkring Nore,
J- Har du bajsat?
N- Hur viste du det?!?!
HAHHHAHA! Jag häll på att döö.. Mamma grät lite smått också. Tänk att det bara är några dagar innan vi åker! Längtar som fan! Tråkigt bara att få vara utan älskingen i två veckor :( buhu..

Fula hårfärger och gay-mys

Idag är jag jävligt trött, hade tänkt att komma i tid till skolan idag med nähä, Simon ringde mig och fråga om vi skulle ta sällskap till skolan, men då stod jag och sminkade mig för jag hade letat hela morgonen efter mitt jävla datorfodral som jag senare hittar i soffan. Sen fick jag springa iväg till skolan eftersom jag kom på att Nicklas hade min cykel.. Det tog hela 20 min för mig att gå till skolan! Jävla istid ute. Mötte en snygg brud med sveriges största silikon läppar..haha...

Nu har jag rast och sitter i ett grupprum med Ronja Atta Wongel och Victor. Killarna sitter och kollar skräckfilm och jag börjar fundera på om Atta och Wongel är bögar på riktigt.. Dom ligger och myser med varandra. Lägger upp en bild så får ni se..

Sen så har jag börjat tänka på hur folk klär dig egentligen, visst jag följer inte modet så mkt, tar på mig det som är bekvämt och snyggt. Men det finns en gräns för "hur bekvämt" man kan ha på sig tkr jag, och 18 åringar som klär sig som 12 åringar, och ja...jag syftar på någon speciell. Jag hatar verkligen folk som klär sig som som om de bara har 3 par klädesplagg i garderoben... när man ändå pratar om det så kan vi ju ta upp hår också, varför i helvete färgar människor håret till konstiga färger? SÅ FULT! Skaffa en normal färg ist för typ.."lila" eller va fan det är för färg... Ska man färga håret så ska man KUNNA det också. Att folk inte lär sig? Stör mig på det.. haha.

Fyllegubbe

hahahahahhahahah jag dör, satt ute och rökte med Evelina på skolan när helt plötsligt en jävla fyllegubbe kommer fram och börjar snacka med oss, vettefan vad han snacka om, han ville att jag skulle lyssna på nått från hans hörlurar men jag tackade snällt nej. Sen la han sina cigg på bordet, Evelina idioten hans paket, han hade fullt upp med han snacka med några andra så vet inte om han märkte men killarna sa nog det xD haha sen sprang vi in. HAHA! Lite pinsam är hon..ja :)

ghost

Blir ett snabbt inlägg idag för vi ska kolla film nu och sova snart. Idag har vi haft kul igen, som vanligt ^^ Har åkt fyrhjuling med Emily och Rickard... börjar bli en vana ^^ Riktigt kul är det! Vart inne i stan och handlat lite också för vi har gjort fajitas idag, mumma!
Sen har vi tagit nått glas vin med Lasse och Veronica och pratat om spöken. Ganska intressant ämne faktiskt om man är intresserad. Det spökar ju här på trestena, Vävar-Lars och Blå Damen. Har suttit och pratat om det typ hela kvällen. Men nu vill Nicklas att jag ska sluta blogga och kolla film! Imorn blir det skola, Natti!

kattmålning

Rolig dag! Har åkt massa fyrhjuling, vart på bäverjakt, hämtat hästar, trampat i en bäck, lärt Emily fula ord, målat en katt och säkert mer. Orkar inte skriva mycket idag för jag är svin trött och ska läsa nu, bild orkar jag inte lägga upp häller. Sen ska vi se på Wolfman (äntligen!).

blöt nos

Vart slö dag idag, vart trött som ett as men är piggare nu. Hade i alla fall kul på mediaproduktionen med Evelina, haha! Fick för oss att fjolla oss lite och komma på en ny grejj man kan göra med camen, kul hade vi allt!
Nu sitter jag hemma hos Nicklas och dricker vin, har vart ute hos hästarna idag, tog hand om dom och gjorde dom fina. Räkan blev klippt och är jätte söt nu! Föreslog att jag skulle ta med henne hem och ha henne som hund.. Men tror inte Nicklas tyckte det va en sån bra idé..

Fick en bra nyhet förut, Nabila, min kompis från England har bokat resa hit nu, så hon kommer i april! Hon och hennes kompis ska sova hos mig då, längtar som fan! Har saknat henne jätte mycket, ser verkligen fram emot det! Hon är snäll och köper med sig massa skor till mig, höhö :)

.

Gårdagen slutade int riktigt som den skulle kanske. Jag har sovit ca 2 timmar i natt. Jag har inte ätit något. Jag måste ha kaffe. Jag ser ut som en jävla pundare för mina ögon är svullna. Jag känner mig som en pundare med för jag är helt död. Bara vänta tio minuter till..sen drar jag.. helst långt långt härifrån med bion får räcka idag. Jag tror nån har släppt sig här på media för det luktar skit. Happyface. Over n out bye.

glassbils race

Sitter osminkad i mjukisbyxor och dricker vin med Nicklas Lasse och Veronica, Hugo ligger i sängen och sover, fattar inte hur han inte kan vakna när vi spelar musik och sitter och pratar, han sover som en stock lilla sötungen:)
Idag har jag och älsk lekt gourmé kockar, gjort lax och potatis, blev sådär, men det gick att käka, Hugo tyckte det va gott iaf för han käka som en gris.
Imorn blir det ridning som gäller! Eller på lördag, får se.. Ska bli riktigt kul! Får se om vi kan fixa så alla fem kan få rida, alla hästarna är ju inte inridna så får se hur det blir och jag är inte speciellt hajj på vilka som är det xD
Just nu sitter jag och lyssnar på en extremt jobbig diskussion mellan Nicklas och Lasse, dom pratar om skillnaden mellan en 25 åring och en 50 åring och kärlek och fan vet allt. Ganska kul att lyssna på..eller inte..
Imorn kommer iaf mamma och hämtar mig 20 över 7 och skjutsar hem mig så jag kan till skolan äntligen! Har fan inte vart i skolan på tre dagar, har missat skit mkt, men har ju inte kunnat ta mig härifrån. Men har pluggat lite här med faktiskt så duktig som jag är. Läst och skrivit och massa...eller ja det var väll de.
JUSTE! mobbade en glassbil förut, haha, Nicklas skulle leka cool och burna, idioten kollade inte bakåt så han såg inte att det var en glassbil i röven på honom, haha! lite kul...och pinsamt för honom.. Men sen mötte vi han typ tre gånger och älsk lekte lite med honom, han hade skit stora tänder för övrigt... men men. .
Jag bjuder på bilden, jag är osminkad och ser ut som fan men whatever

hubbabubba

Sitter på trappan och tar en cigg med älsk just nu. Blev en paus efter att ha spelat Sims 3 hela kvällen, har laddat ner ett nytt tillägg idag så nu har jag allihopa, riktigt kul! Jag är lite nördig av mig.. får nog sluta med det snart..
Idag har vi vart ute hos hästarna och kört bil, vart i Axvall en sväng och innan det va vi hos Johan och han va så snäll och gav mig en box vin som vi sitter och dricker av nu. Har också försökt fixa skjuts tillbaka till Lidköping men går inget vidare med det. Alla är ju totalt döda. Vill ta mig till skolan imorn! fan..

d( + + )b

rätt jobbig dag, men okej, hänt mycket. Imorn blir det mer jobb, men det ska bli kul. Skönt att få komma ifrån allt en eller två dagar när allt inte är så som man vill att det ska vara. Jag älskar att vara här ute så man kan komma ifrån allt en stund. Åh jag vill bara sluta skolan, flytta från Sverige och jobba utomlands i nått varmt land, typ jobba som bartender i Thailand...det skulle vara underbart! Men men, i mina drömmar i alla fall. Får se hur det blir när jag slutat skolan, då jävlar!

mojo

Har inte kunnat skriva nått på några dagar eftersom vi precis flyttat så har vi inte kopplat in internet än. Men det blir det nog ändring på snart förhoppningsvis! Flytten har gått bra hittills, ser ut som helvete för vi inte har köpt nya möbler och det än och det står lådor överallt. Men vi har iaf badat i bubbelpoolen! Lite för hightech för mig, haha. Snart blir det bastun som ska invigas också. Har fått en ny toalett med, för den jag hade va från stenåldern... och gul.. bad rummet ska för övrigt målas svart! Det ska bli så jävla snyggt! Ska måla om i mitt rum med, med svarta detaljer, tex dörrarna. Kommer passa bra med dom nya möblerna! Åh jag längtar tills allt är klart!

Nu sitter jag i soffan och degar hemma hos älsk, kollar på Austin Powers, så jävla ful är han. Just nu slickar han på shack pjäser.. ? "make love to me monkeyman!"  HAHA!
Har vart ute halva dan och fixat med Nicklas bil, tog ett tag för han skulle byta en slang och bytte fel så fick göra om massa, så duktig han är min lilla sötnos:) Satte han in ett sport luftfilter med. Eller ja, Rikard gjorde det. Skönt att bilen funkar som det ska nu så jag kan få "övningsköra" lite ^^

min vanliga otur

Första natten i nya huset, fast morgonen va inte den bästa. Ställde klockan på kvart i sex så jag skulle kunna dra mig lite i sängen innan jag gick upp. Gick upp vis "sex" och gjorde i ordning mig, sen kommer mamma och säger att klockan bara är fem... klart min klocka gick fel. Gick och la mig igen, sen kommer mamma och väcker mig kvart över sju. Tro fan jag hade glömt att ställa om alarmet. Så jävla duktig är jag! Så kom sent till skolan, men det gjorde inte så mkt för vi hade NK och läraren där är helt efterbliven och gör ingenting. Men men, somnade tidigt igår, somnade nästan med en gång vi hade lagt oss. Nicklas var jätte trött för han hade hjälp oss att flytta och vart jätte duktig :) Andra gången han hjälper oss att flytta nu, han hjälpte oss när vi flyttade från Vinninga också.

Nu sitter jag på engelska lektion, ska egentligen läsa en bok, men skulle bara skriva ett inlägg först. Wongel sitter brevis mig och har väldigt kul med sitt tuggummi. Han är lite omogen, höhö. Ikväll kommer David och hälsar på! Då ska vi bada i våran jätte avancerade bubbelpool, haha! Märkte igår att det är en inbyggt telefon och cd-spelare och skit i xD haha så jävla fult, blir väll till att basta lite också kanske. NU ska jag läsa! Btw, har ingen internet hemma än och ingen telefon på det så är ganska onåbar, Men nicklas har ju på sin mobil så är det nått får ni ringa honom!

RSS 2.0