angeliicus -

Blir galen...

Fan va irriterande, vet ni vad jag märkte precis? Det jag skrev om i förra inlägget, att jag fick skriva om allting för att internet la ner, jo nu såg jag att allt jag hade skrivit och inte publicerat låg på utkast.. Gaah jag blir galen.. Skrev jag om allting i onödan -.- Tjoho.. Nu ska jag spela Sims för jag är tydligen en nörd.
Ciao!

Rallykatter again?

Gaaaaaah ,Helvette vad störande!!! Jag hade precis skrivit klart mitt blogg inlägg som va ovanligt långt idag plus en jävla massa bilder, sen slutar internetfan att fungera! Jippiiii! Så nu får jag skriva om allt igen, får försöka komma ihåg vad jag skrev.. Here we go.. -.-'

Idag har jag kollat på rally, det va kul förutom att det spö regnade halva dan och myggorna bet som idioter, så har myggbett i ansiktet och på händerna, yey. Plus att jag råkade stå lite för nära vägen en gång när jag skulle fota så då tyckte tydligen han som körde förbi just då att det va kul att gasa så jag fick lera överallt, inklusive mitt öga, så har ett fint rivsår på kinden.. Men det är väll sånt man får ta om man är dum :P Men annars så blev bilderna sådär, eftersom jag inte riktigt lärt mig hur man tar sånna bilder än för jag är noob så blev hälften suddiga, så fick redigera dom som såg någorlunda ut. Vi stod i kurvan nedanför Nicklas hus och det regnade så vi orkade inte flytta oss så alla bilder ser ungefär likadana ut.
Och som sagt, ja, jag är medveten om att bilderna är suddiga och risiga :P Finns mer bilder men orkar inte lägga upp fler, dom finns på facebook! Sen så va jag ute och fota kissarna också! blev faktiskt fina bilder för dom var på "bushumör" och lekte med varandra, så sött! :") Jag ska ta med en hem, så de så, i mina drömmar i alla fall, eller tills jag övertalar mamma att ta hem en till. Längtar till jag flyttar hemifrån, då kommer jag fan ha ett helt zoo. Men nu ska jag och Nicklas snart tända i öppna spisen och kolla film och ha det gött! Mys pys as usual:)
Ciao!











Rallykatter? (nicklas kommentar)

Sitter hos Nicklas och spelar sims 3 och lyssnar på musik just nu, bättre spel finns inte. Är lite smått beroende tror jag.. (A) Idag har inte hänt mkt alls, vart inne hos katterna, dom har fått 5 nya kattungar nu! Så jävla söta, varav två av dom har öppnat ögonen, sen har dom 2 till som har blivit ganska stora och springer runt och leker. En av dom är typ kopia av Tussen, och mamma om du läser detta, som jag antar att du gör, snokmorsa, så vill jag ta hem en!! Skadar inte med en kompis till tuss (A) Man kan sitta hela dan och gosa med dom, finns inget bättre:) Ska försöka få lite bilder på sötnosarna imorn, så mamma får se hur söööööööta dom är! :) (A)

Nu vettefan vad vi ska göra, har börjat få ont i huvudet av allt spelade, men lite till kan jag nog klara av... okej mycket..  Men imorn blir det i alal fall att kolla på rally som går precis på vägen utanför Nicklas hus. Det ska bli kul! Såg på det för 2 år sen här (det är vartannat  år) Tiden går fort! Känner ingen som kör tråkigt nog, kollade igenom listorna idag, men får väll hejja på i alla fall. Blir antagligen bilder på det med..
Ciao!



varmt!

Vaknade idag av att Nicklas väckte mig och hade gjort kaffe, sen blev det snabbt och göra i ordning sig för hans pappa skulle komma hit, sen drog vi och fotade Nicklas så han får kort på sig till hans körkort, han såg rätt sur ut men söt som vanligt :) Så nu har jag ett i plånboken! Sen blev det att vi drog en sväng ute på stan och träffa folk osv. Nu är han på jobbet så jag sitter och glor, ska sätta på Glee och ta något att äta. Kanske ringer David och tvingar hit honom också.  För övrigt är det VARMT ute, för första gånger på typ år. Höll på att svettas sönder när jag gick hem. Ska fan köpa en mega stor fläkt att ha på mitt rum, blir alltid så himla varmt här.. hum hum, btw, lägger upp bilderna som jag egentligen skulle gjort i förrgår.. hum.. over and out, bye.
Ciao!











segt

Har varit lite seg med att skriva.. för jag har inte orkat :P I helgen har jag vart hos Nicklas och tagit det lugnt, kollat film, vart ute och fotat, lanat xD och så är jag så jävla smart och glömmer mitt tangentbord där så får låna mammas, men Nicklas pappa tar förhoppningsvis med det imorn. Och idag har jag och Nicklas klippt hans hår, blev en mohawk, riktigt snyggt! Fast han har inte riktigt vant sig än. Bilderna kanske kommer in imorn elelr senare för jag orkar inte sitta och fixa med det nu, för jag sitter hur obekvämt som helst för lilla söta Nicklas förstörde min datastol.. -.- och det ska han få laga med silvertejp imorn..! För jag har inte råd att köpa en ny just nu, och jag vill inte sitta på en jävla köksstol för det är ju inte heller direkt bekvämt.. Nä nu ska vi ut och röka sen ska jag spela Sims (A)
Ciao!



Jätte gullig/gammal bil på mig och älsk:)<3

blubb

Har inte lagt upp något på ett tag för jag har inte orkat och varit upptagen.. Men nu sitter jag iaf hos Nicklas:) Har vart ute och fotat lite och kollat på film, skriver mer imorn, kanske lite bilder kommer upp också. Nu ska jag irritera Nicklas med massa Glee musik ;) haha
Ciao!




Älskar dig:)<3

<3

You with the sad eyes
don't be discouraged
oh I realize
it's hard to take courage
in a world full of people
you can lose sight of it all
and the darkness inside you
can make you fell so small
But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow
Show me a smile then
don't be unhappy, can't remember
when I last saw you laughing
if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there
En bild på mig från England, en gullig katt som brukade dra runt på det stället vi brukade vara på, typ ungdomsgård liknande.. Lite sjaskigt men mysigt ^^
Iaf.. nu sitter jag och lyssnar på massa dirty dancing musik och gammal film musik överhuvudtaget.Man tröttnar verkligen inte på gammal film musik! Just nu lyssnar jag på Eric Carmen - Hungry eyes från dirty dancing:)
Har precis kollat klart på Sex and the City 2, fick kolla på den i tre omgångar, haha! Första gången kollade jag typ halva, sen var jag så nära på att somna så jag stängde av, andra gången va jag tvungen att stänga av för jag skulle iväg till Micke, så nu har jag äntligen sett klart den! Och jag måste säga att det är verkligen en grym film! Riktigt bra och den rekommenderar jag stort! :D Nu blir det nana för mig, klockan är lite över 04. Jag ska tydligen upp tidigt imorn märkte jag(A) , höhö :)<3
Ciao!

www.damp tuss.nu

ojoj vilken dag.. bla bla bla blaa osv, och det slutade med att jag och Camilla fick jaga Tussen för han rymde, fångade han när han va på väg upp i ett träd efter typ 8 timmar, nej men det tog tid att försöka få tag i honom eftersom han springer som en jävla antilop och är typ 2 cm stor..^^ haha! Fan vad jobbig han har börjat bli den senaste tiden, min lilla damp tuss.. ♥

men nu ska jag se Sex and the city 2, för en snäll person laddade ner den till mig:) Och jag är grymt sugen på godis! Om jag hade haft bil....(och pengar).. hade jag redan vart på 7eleven och köpt en stor cola och djungelvrål! För långt att gå..jag är lat.
Ciao!




RSS 2.0